still corners slo 2021 - Nakup vstopnic

STILL CORNERS

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!


Obveščamo vas, da je koncert STILL CORNERS, Kino Šiška, Ljubljana načrtovan za 22. 10. 2021 prestavljen na 19. 4. 2022. Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin.


V kolikor vam novi datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.


VRAČILO KUPNINE


SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.


Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.


STILL CORNERS

koncert

Eden od koncertnih vrhuncev leta 2019, Still Corners, se s svojim puščavskim noir zvokom in povsem novo ploščo vrača v Šiško! Ameriški synth pop dvojec je ob takratnem obisku Šiške našo veliko dvorano brez težav napolnil do zadnjega kotička, zato svetujemo, da ne odlašate z nakupom vstopnice – še zlasti ne po koncertni suši preteklega leta.

Ameriški dvojec Still Corners se s svojo peto ploščo, januarja 2021 izdano The Last Exit, podaja na hipnotično potovanje po pustinjah ameriškega zahoda, polno propadajočih naselbin, skrivnostnih oblik na obzorju in neskončnih ravnin. Med enajstimi novimi skladbami prednjači naslovni singel, s katerim bend zaključuje svojo “cestno trilogijo”, na preteklih izdajah zastopano s hitoma “The Trip” in “The Message”, časom primerno pa na novi plošči seveda najdemo tudi glasbeni odziv na karantenske čase.


Nastanku Still Corners je botrovalo naključno srečanje Grega Hughesa in Tesse Murray na železniški postaji v Londonu leta 2009, že s prvimi nemudoma razgrabljenimi singli pa sta pritegnila pozornost znamenite založbe Sub Pop. Sicer uspešnemu prvencu Creatures of an Hour je sledila plošča Strange Pleasures, na kateri je dvojec učvrstil svoj spoj Vangelisovega avanturizma, Morriconejeve cinematičnosti in glamuroznega synth popa osemdesetih let prejšnjega stoletja. Prelomni album je vseboval tudi uspešnici “The Trip” in “Fireflies”, najboljši novi komad po izboru Pitchforka. Sledila je plošča Dead Blue, po mnenju The Line of Best Fit najboljša dream pop plošča leta 2016, nato pa Slow Air leta 2018. Pod vplivom selitve v Teksas je par svoj zvok prežel z migetajočo vročino ameriškega zahoda, puščavski noir pa je svoj pečat pustil tudi na novi plošči. Still Corners nas bosta z njo spet očarala oktobra.

Organizacija: Kino Šiška.