stellarbeat_3 - Vstopnice ©

STELLARBEAT MUSIC FESTIVAL  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

Zaradi nepredvidljive situacije, žal ne bomo mogli izvesti letošnjega StellarBeat: The Sphere of Time glasbenega festivala.


 


Dragi pustolovci! 


V zadnjih 3 letih smo postali pisana, živahna in drzna ekipa, ki deli strast do odlične glasbe in novih dogodivščin. Z leti je StellarBeat zrasel v vodilno blagovno znamko elektronske glasbe v Sloveniji, ki je gostila več kot 120 izjemnih izvajalcev z vsega sveta ter hkrati zabavala več kot 30 tisoč ljubiteljev plesne glasbe. Radi bi se zahvalili vsem, ki ste nas podprli v preteklih 3 letih in tistim, ki ste kupili vstopnice za StellarBeat 2020. Neznansko smo se veselili letošnjega dogodka, da bi z vsemi vami uživali v glasbi in hkrati ustvarili spomine za vse življenje. 


Naša naslednja misija, The Sphere of Time, bi bila tudi ena najbolj izjemnih, polna osupljivih produkcijskih konceptov, sijajnih DJ-jev, med drugim tudi najpopularnejša DJ-ja na svetu ter z najboljšo množico! 


V preteklih tednih smo delali neumorno in ocenjevali vse možnosti, da bi prireditev kljub vsemu izpeljali tako, kot smo si vsi želeli. Vse od prvega dne si namreč prizadevamo pripraviti dogodek najvišje kakovosti in edinstveno doživetje, kjer se lahko združite z ljudmi, ki delijo isto strast do glasbe in pustite svoje skrbi za seboj za vsaj en vikend. To seveda zahteva mesece načrtovanja in na žalost, zaradi nepredvidljivih razmer s pandemijo in trenutnimi vladnimi omejitvami, letos ne moremo uresničiti misije StellarBeat. 


Z veliko bolečine v naših srcih vas moramo namreč obvestiti, da se letošnji StellarBeat: The Sphere of Time, ki bi moral potekati to poletje, uradno prestavlja na prihodnje leto, med 24. in 27. junij 2021. 


V vmesnem času bomo pospešeno delali na drugih konceptih združevanja v teh nepoznanih časih, kot smo to storili z virtualnim festivalom MUSIC: ON. Pripravljamo tudi vrsto manjših, a edinstvenih dogodkov, zato nas za več informacij spremljajte, saj bomo kmalu razkrili več. 


Vsi letošnji glavni zvezdniki, vključno z Dimitri-jem Vegas-om in Like Mike-om, se nam bodo ponovno pridružili prihodnje leto. Tako vam bomo lahko ponudili pustolovščino, ki ste jo prav vsi pričakovali že letos.


Najprej pa moramo zagotoviti, da glasbena industrija preživi in premaga te težke čase. Tako kot mi, tudi mnogi umetniki, dobavitelji in drugi sodelavci preživljajo težke čase. Pomembno je, da se podpiramo in smo prilagodljivi, saj bomo le tako lahko zagotovili, da bo glasbena industrija preživela do prihodnjega poletja. Žalostni in razočarani smo, a hkrati polni upanja in ljubezni v svojih srcih, saj se zavedamo, da smo kot ekipa StellarBeat veliko močnejši od tega.


Neznansko smo vam hvaležni za vsa sporočila podpore, ki so prispela do nas po vseh kanalih, med njimi tudi mnoga, da bi karte obdržali za prihodnje leto, kar je vsekakor možno in zaželjeno. Vse vstopnice bodo prenesene na StellarBeat 2021, kar pomeni, da je vstopnica, ki jo imate trenutno v rokah, enaka vstopnica, ki jo lahko uporabite za vstop na StellarBeat 2021. 


Če nas želite v teh zahtevnih časih podpreti, vas spodbujamo, da obdržite vstopnice za prihodnje leto. V kolikor želite vrnjeno kupnino, pa vam bomo seveda ustregli. Celotna povračila bodo na voljo med 15. junijem in 1. septembrom 2020. V tem času se lahko zglasite na prodajnem mestu, kjer ste opravili nakup ali pa se nam oglasite na naslov info@stellarbeat.si in zahtevate vračilo kupnine, ki ga bodo nato obdelali naši uradni partnerji Eventim, Petrol Ticket, Mbills in Festicket. 


Zavedamo se, da imate veliko vprašanj, zato si prizadevamo, da vam nanje odgovorimo kar se da hitro. Gre za edinstven in nepredvidljiv čas za vse nas, zato vas prosimo za nadaljnje potrpljenje in razumevanje. Kot vedno, vam bomo tudi sedaj na razpolago, kjer vam bomo skušali ponuditi najboljšo rešitev za vsak vaš primer, hkrati pa si bomo prizadevali za pripravo najboljše misije 2021, ki si jo je moč zamisliti. 


 


Hvala za vašo nenehno podporo.


Kmalu se bomo ponovno združili! 


 


Vaše ekipa StellarBeat. 


 


Več na https://stellarbeat.si