Stand up za dan žena (MB - Vstopnice

Razpoložljivi datumi

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

Organizator obvešča, da sta dogodka Stand up za dan žena v Ljubljani in Mariboru ponovno prestavljena, tokrat na jesen. Nova datuma sta:

STAND UP ZA DAN ŽENA, Maribor (7. 3.) | 6. 6. 2020 prestavljeno na 22. 11. 2020

STAND UP ZA DAN ŽENA, Ljubljana (8. 3.) | 7. 6. 2020 prestavljeno na 23. 11. 2020

Vstopnice na eventim.si https://bit.ly/2AKpY6V

  

Vstopnice za nadomestne termine dogodkov ostanejo v vsakem primeru veljavne za nov termin!

Organizatorji in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!

 

V kolikor se novega termina nikakor ne boste mogli udeležiti, lahko kupnino za že kupljene vstopnice dobite povrnjeno na prodajnem mestu.  

 

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

 

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na že odprtih prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). 

 

Hvala za razumevanje.

 

Ženske so nežne in hkrati samozavestne, mehke in hkrati odločne, krhke in hkrati močne ... One so ljubeče, sočutne in skrbeče ... Skratka, ženske so steber naše družbe. In si zaslužijo pozornost in ljubezen vsak dan, še posebej pa 8. marca. Zato svoji mamici, soprogi, punci, prijateljici, sodelavki za 8. marec podarite pozornost in doživetje. Podarite ji večer smeha z najboljšimi komiki! Večer, ki si ga bo zapomnila za vedno. Nastopajo: Lucija Ćirović, Martina Ipša, Kaja Grozina, Marina Orsag (CRO), Vlatka Mifka (CRO), Dragitza (CRO), Ana Zlatanović (SRB).