Stand Up Martina Ipša (MB) - Šovbiznis - Nakup vstopnic

Stand Up Martina Ipša (MB) - Šovbiznis

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Vsi, ki ste kupili vstopnice za naše dogodke, ki so bili zaradi COVID 19 ukrepov prestavljeni, jih lahko zamenjate za predstavo 24.3.2022 v MB. Pošljite mail na info@standupsi.com, priložite vstopnice in omogočili vam bomo ogled predstave 24.3.2022.

4.3.2020 je zadnjič stopila na mali oder Narodnega doma in potem se je zgodila prepoved nastopanja in zdelo se nam je tako simbolično, da ponovno stopi na isti (prenovljeni ) oder ponovno, ko so ukinili prepoved. Bi reki, da bo Šovbiznis, samo kaj ko vemo, da še v življenju ni dve enaki predstavi naredila, vemo pa tudi, da je še na čisto vsaki svoji predstavi ljudi "orng" nasmejala.

Martina Ipša je ena tistih, ki so ustvarjali sceno stand up komedije v Sloveniji. Leta 2014 je skupaj s peščico izbranih komikov nastopila v oddaji Stand up & More, ki je bila predvajana na Comedy Central Extra in ta oddaja se predvaja še danes. Njen 20 minut dolgi special – Stend Ap predstavlja: Martina Ipša, je bil posnet v letu 2017 in po predvajanju prejel odlične kritike. Leta 2019 je bil na najbolj priljubljenem televizijskem kanalu v Sloveniji, Pop TV, predvajan Roast Martine Ipša. Nastopila je na največjih festivalih stand up komedije v regiji: Festival Lent, Hit stand up, Festival Panč, kot tudi na Best of regional (CRO), Hit stand up (BIH) and StandUp Fest (SRB). Nastopila je v Luksemburgu, Bolgariji, Švici, Avstriji, Srbiji, Bosni, Črni Gori in na Hrvaškem. Za sabo ima več kot 1500 nastopih v treh jezikih: v angleščini, hrvaščini in slovenščini. Več o njej si lahko preberete TUKAJ.

Zdaj je zbrala svoje izkušnje v predstavi ŠOVBIZNIS. V šovu govori o vsem, kar se zgodi na odru in o tem, kaj se dogaja, ko se zavesa zapre in reflektorji ugasnejo.

ŠOVBIZNIS - VEČ KOT SAMO BIZNIS, VEČ KOT SAMO KOMEDIJA