SONIC JESUS + Philom  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka


indekš


SONIC JESUS + Philom


 


Italijanski ambientalni noise rock projekt Sonic Jesus se je na mednarodnem prizorišču uveljavil že kar s prvim EP-jem, pri križarjenju po Evropi pa si je odre med drugim delil z A Place To Bury Strangers in Damo Suzuki.Z letošnjo ploščo skupina še širi meje svojega glasbenega izraza in odkriva melodična obzorja ter prijetno udrihajoče sodobne beate. Hkrati je prihajajoča plošča Grace še zadnje sodelovanje med ustanovnima članoma Tizianom Veronesejem in Marcom Baldassarijem, saj sta se prijatelja na svoji glasbeni poti razšla, projekt Sonic Jesus pa se nadaljuje pod taktirko prvega.


Večer se bo začel s svežo podtalno pop godbo, ki jo z amaterskim DIY zanosom ustvarjajo Philom – trio, ki je leta 2014 nastal kot poseben projekt Aleša Gangla, bolje poznanega po delu v skupini Zircus. Glasba Philom je bazirana okrog sintetizatorskih linij in močne bobnarske podlage, ki ju skupaj poveže Alešev vokal. Nazadnje je zasedba v živo prepričala z nastopom na predstavitvi prvenca skupine Kontradikshn v metelkovskem Channelu Zero.


Organizacija: Kino Šiška.


Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.


 


 


 


 


Odgovorni organizator prireditve:


Kino Šiška


Trg prekomorskih brigad 3


1000 Ljubljana