Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

V Slovenijo prihaja ena najbolj priljubljenih glasbenih zasedb na svetu, legendarna britanska poprockovska skupina SMOKIE. Ob prazniku dneva zaljubljenih bo njihov nepozaben gala valentinov koncert v Ljubljani, v dvorani Tivoli, v soboto, 11. februarja 2012, ob 20. uri.

Na koncertu bodo zaigrali svoje največje uspešnice, mnoge med njimi so vpisane v Guinnessovo knjigo rekordov kot najbolj prodajane plošče vseh časov. Svetovne uspešnice, kot so Living next door to Alice, Mexican girl, Oh Carol, Needles and Pins, For a few dollars more, Have you ever seen the rain, Lay back in the arms of someone, If you think you know how to love me, Don't play your Rock'n'Roll to me in številne druge, bodo zagotovo odmevale iz grl ljubiteljev njihove glasbe.Uspeh skupine SMOKIE traja že od sedemdesetih let, prodali so več kot 30 milijonov plošč. Vse to še traja, kar dokazujejo številni razprodani koncerti v ZDA, Avstraliji, na Kitajskem, Japonskem in v Evropi, njihove plošče pa v kategoriji zbirk uspešnic gold in platinum awards še vedno veljajo za ene najbolj prodajanih plošč na svetu.

Skupina SMOKIE je prepoznavna tudi po izredno dovršenem nastopu, na svojih koncertih pa uporabljajo le najboljšo glasbeno in svetlobno tehniko, zato so njihovi koncerti prava glasbena poslastica.