smokie2022 - Vstopnice

SMOKIE 45. Years  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Koncert Smokie 21.11. 2020 -PRESTAVLJENO

Spoštovani kupci

Organizator obvešča, da je zaradi trenutne izredne situacije v državi in zaradi prepovedi dogodkov s strani pristojnih državnih služb, na katere ne vi, spoštovani obiskovalci, ne izvajalci in ne organizatorji, nismo imeli nikakršnega vpliva, koncert Smokie, ki je bil iz 11. 4. 2020 prestavljen na 21. 11. 2020, prestavljen na termin 16. 4. 2022. Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin in jih ni potrebno menjati. Za vsa morebitna vprašanja vam bomo na voljo, ko se bo situacija v državi in da področju javnih prireditev umirila. Vljudno vas naprošamo za veliko razumevanja in potrpljenja in spoštujte navodila pristojnih služb, ter ostanite zdravi.

Hvala za razumevanje

 

SMOKIE legendarna britanska skupina, se po petih letih vrača v Slovenijo. Na svetovni koncertni turneji ob 45.obletnici, bodo nastopili tudi Ljubljani, v Hali Tivoli, v soboto, 21.novembra 2020 ob 20. uri.

V svoji karieri so izdali preko 20 albumov, večina njih, pa je bila prodana v platinasti in zlati nakladi. Skupaj so prodali več kot 30 milijonov plošč,njihove plošče pa še vedno veljajo za ene najbolj prodajanih plošč na svetu.

Na koncertu bodo Smokie zaigrali svoje največje uspešnice, mnoge med njimi so vpisane v Guinnessovo knjigo rekordov kot najbolj prodajane plošče vseh časov.

 

Svetovne uspešnice, kot so Living next door to Alice, Have you ever seen the rain , Mexican girl, Oh Carol, Needles and Pins, For a few dollars more, Lay back in the arms of someone, If you think you know how to love me, Don't play your Rock'n'Roll to me in številne druge, bodo zagotovo odmevale iz grl ljubiteljev njihove glasbe, kot pred 5 leti na razprodanem ljubljanskem koncertu, kjer je Hala Tivoli dobesedno »eksplodirala« od navdušenja.

Bodite del tega legendarnega koncerta tudi vi in praznujte skupaj z legendarnimi SMOKIE častitljivih 45.let. Vstopnice so v prodaji na Eventim.si in Petrolu od 26 eur. Na voljo pa je tudi omejeno število MEET & GREET vstopnic, ki poleg najboljše vstopnice vključuje tudi srečanje s člani skupine Smokie.