Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Zakaj na sLOVErotiko?

Tančica skrivnosti, ki ovija sejem sLOVErotika, se vsako leto v knežjem mestu odkrije več kot 11.000 obiskovalcem, med katerimi se ne najde mnogo takšnih, ki sejem zapustijo ravnodušni. Že 11 let zapored sLOVErotika predstavlja osrednji sejemski dogodek na področju zabavne industrije za odrasle pri nas.

Erotični sejem sLOVErotika sledi svojemu osrednjemu poslanstvu razblinjanja tabujev o spolnosti. Ta predstavlja najintimnejše, najzabavnejše in najbolj nepozabne trenutke v življenju. A kljub temu v družbi še vedno obstajajo številni zadržki, ki nam onemogočajo spolnost doživljati v vsej svoji popolnosti.

sLOVErotika nagovarja prav VSE, da spoznajo različne odtenke erotike. Med sproščenim umetniškim programom in estetskimi artističnimi točkami se program stopnjuje v show, ki na velikem odru ponuja trdoerotični program V ŽIVO. Zadovoljijo se fantazije vseh in vsakdo bo iz sejma odšel s prebujeno domišlijo in idejami, ki jih bo lahko zlahka preslikal v domačo spalnico.

Poleg izjemno bogatega programa na odru, je na sLOVErotiki poskrbljeno tudi za intimnejše izkušnje, ki jih omogočajo mini teatri – edinstveni showi, ki s teatralno sceno pričarajo nepozabno erotično izkušnjo.

Poleg showov sejem predstavlja odličen način, kako se seznaniti s tržnimi novostmi za popestritev spolnega življenja. Na enem mestu so zbrani ključni ponudniki erotičnih igračk, zapeljivega spodnjega perila in spolnih pripomočkov, ki jih boste lahko na sejmu tudi kupili.

Poleg tega pa ne pozabite – z vstopom na sLOVErotiko se razblinijo vsi predsodki, s katerimi se sicer srečujemo in letošnja, že 11. različica mednarodnega erotičnega sejma, bo navdušila tudi najbolj sramežljive ljubitelje spolnosti.

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Celjski sejem d.d.

Dečkova cesta 1

3000 Celje