Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Pred slovensko nogometno reprezentanco je odločilna tekma za nastop na Evropskem prvenstvu 2016 v Franciji. V dodatnih kvalifikacijah se bo v Ljudskem vrtu v torek 17.11.2015 ob 20.45 uri pomerila z reprezentanco Ukrajine.

 

CENE VSTOPNIC:

Vstopnico za tekmo z Ukrajino si je moč zagotoviti po enotni ceni 28 EUR, medtem ko je za odraslo vstopnico v družinskem sektorju potrebno odšteti 20 EUR, za otroke do 14. leta pa 10 EUR. Zaradi izjemnega zanimanja je nakup omejen na največ 4 vstopnice.

 

PRODAJNA MESTA:

Od 2.11.2015 od 12h ure dalje: www.nzs.si in www.eventim.si;

 

Od 03.11.2015 dalje (v primeru, da vstopnice ne bodo razprodane) pa tudi v Uradni prodajalni NZS NIKE na Mestnem trgu 25 v Ljubljani,  v hipermarketih Mercator in poslovalnicah M Holidays, na lastnih prodajnih mestih Eventim (Maribor: Hiša vstopnic Europark, Maribor Ljubljana: Hiša vstopnic Tivoli, INFO TOČKA Mestni trg, Kino Šiška;), v trafikah 3dva in  preko klicnega centra Eventim 090 55 77;

 

DRUŽINSKI SEKTOR:

Nakup vstopnic v družinskem sektorju je možen v uradni prodajalni NZS Nike na Mestnem trgu 25, preko spletnih strani www.nzs.si in www.eventim.si, ter na LASTNIH prodajnih mestih Eventim. Za nakup vstopnic v družinskem sektorju veljajo naslednje omejitve:

-       kupijo se lahko max. 4 vstopnice

-       velja pravilo večjega nakupa otroških kot odraslih vstopnic:

Pravilo:

1 otrok + 1 odrasli

2 otroka + 1 odrasli

3 otroci + 1 odrasli

2 otroka + 2 odrasla

Izjema:

1 otrok + 2 odrasla

 

GIBALNO OVIRANE OSEBE:

Gibalno ovirane osebe, ki bi si želele ogledati tekmo, pošljejo elektronsko pošto na naslov  vstopnice@nzs.si in pripišejo kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba za vstop na stadion potrebuje vstopnico, ki je brezplačna, spremljevalec pa za vstopnico plača 20 €.