SLO - RUS 2021 - Vstopnice

SLOVENIJA – RUSIJA

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Slovenska nogometna reprezentanca bo oktobra nadaljevala s kvalifikacijam za nastop na svetovnem prvenstvu leta 2022 v Katarju. V Ljudskem vrtu bo 11.10.2021 ob 20.45 uri odigrala tekmo z reprezentanco Rusije.


TERMINSKI PLAN PRODAJE:

Člani navijaške skupnosti BITI KOT ENO (od 24.9 od 12h ure do vključno 30.9) - 17 € |družinski odrasli 17 €, otroci do 14. let 8 € | dijaki in študenti 12 €

REDNA PRODAJA (od 1.10 dalje) - 20 € |družinski odrasli 20 €, otroci do 14. let 10 € | dijaki in študenti 15 €


Vsi člani navijaške skupnosti Biti kot eno so pred začetkom prodaje na elektronsko pošto prejeli e-sporočilo z unikatno kodo, ki omogoča ugodnejši nakup paketov. Novi člani se lahko v navijaško skupnost »BITI KOT ENO« včlanijo brezplačno TUKAJ.

Vsi novi člani navijaške skupnosti bodo v roku 48 ur od včlanitve prejeli na elektronsko pošto unikatno kodo, s katero bodo lahko opravili nakup.


GIBALNO OVIRANE OSEBE:

Gibalno ovirana oseba, ki si želi kupiti vstopnice, pošlje mail na vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje pa vstopnico.


Vsi obiskovalci, vključno otroci, za vstop na stadion potrebujejo vstopnico.

Za ogled tekme mora vsak obiskovalec imeti vstopnico, izpolnjevati pa mora tudi enega od PCT pogojev, ki so objavljeni na NZS VSTOPNICE

NAVODILA ZA PLAČILO Z BON21 (izberite dostavno metodo po pošti) najdete na naslednji povezavi: NAKUP BON21