Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Futsal reprezentanca Slovenije se bo v sklopu priprav na Uefa Futsal EURO 2018 pomerila s Portugalsko, ki skupaj s prvim zvezdnikom Ricardinhom prihaja v Stožice 6. decembra ob 19.00. Vstopnice za tekmo so že na voljo, celoten izkupiček od prodaje pa bo namenjen projektu Botrstvo.

 

V Stožicah se obeta pravi spektakel, saj bodo Portugalci nastopili v najmočnejši zasedbi, na čelu s prvim zvezdnikom tega športa, Ricardinhom. Za dodaten čar bo poskrbela tudi premierna predstavitev nove igralne površine za futsal, ki se bo sicer uporabljala na evropskem prvenstvu.

 

Prijateljski obračun bo imel močno humanitarno noto, saj bo Nogometna zveza Slovenije v skladu s svojo družbeno-odgovorno usmeritvijo celoten izkupiček od prodanih vstopnic namenila projektu Botrstvo. Vstopnice so v prodaji po enotni ceni 5 € na standardnih prodajnih mestih Nogometne zveze Slovenije; bencinskih servisih Petrol, lastnih prodajnih mestih Eventim in uradni prodajalni NZS Nike v središču Ljubljane.

 

CENA VSTOPNIC:

Enotna cena 5 €

 

DOBRODELNOST:

Celoten izkupiček od prodanih vstopnic bo namenjen projektu Botrstvo.

 

PRODAJNA MESTA:

http://www.nzs.si, http://www.eventim.si, bencinski servisi Petrol, uradna prodajalna NZS Nike na Mestnem trgu 25 v Ljubljani, lastna prodajna mesta Eventim

 

VIP HOSPITALITY:

V primeru, da si želite tekmo ogledati iz VIP lož, pošljite povpraševanje na hospitality@nzs.si.

 

GIBALNO OVIRANE OSEBE:

Gibalno ovirane osebe za naročilo vstopnic pošljejo povpraševanje na vstopnice@nzs.si in pripišejo telefonsko številko, na katero jih bo NZS kontaktirala.

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

NZS

Predoslje 40A

4000 Kranj

Oglas, promocija, partnerji