SLOVENIJA - KAZAHSTAN - Nakup vstopnic

SLOVENIJA - KAZAHSTAN  - Vstopnice

NAPREDNO ISKANJE

Podrobnosti dogodka

Podrobnosti dogodka

*Kazahstan fans and supporters can buy tickets only through the Kazahstan football association in the sector for their supporters, exclusively.

Terms of issuing tickets.


*Navijači in podporniki Kazahstana lahko vstopnice kupite le preko gostujoče nogometne zveze.

Pogoji izdaje vstopnic.


POSAMIČNE VSTOPNICE ZA TEKMO S KAZAHSTANOM:

Zadnji krog kvalifikacij za Evropsko prvenstvo 2024 in zadnja domača tekma Slovenije. V Stožicah bo gostoval Kazahstan, možnosti Slovenije za uvrstitev na prvenstvo in pomen tekme s Kazahstanom pa bo odvisen od razpleta tekem s Severno Irsko, Finsko in Dansko. Sedeži na tekmi, ki bi lahko neposredno odločala o uvrstitvi na evropsko prvenstvo, bodo ob takem scenariju zagotovo zelo iskani, zato imate imenitno priložnost, da si svoje mesto na stadionu zagotovite že danes.

PREDPRODAJA:

Cene posamičnih vstopnic znotraj 1. kategorije so 25€ za odrasle, 15€ za dijake, študente in upokojence ter 10€ za otroke do 14. leta starosti. Cene posamičnih vstopnic znotraj 2. kategorije so 20€ za odrasle, 12€ dijake, študente in upokojence ter 7€ za otroke do 14. leta starosti.

Cena posamičnih BELI VIP vstopnic za odrasle znaša 80€, cena paketnih BELI VIP vstopnic za otroke do 14. leta starosti pa 40€.

PRODAJA NA DAN TEKME:

Cene posamičnih vstopnic znotraj 1. kategorije so 50€ za odrasle, 30€ za dijake, študente in upokojence ter 20€ za otroke do 14. leta starosti. Cene posamičnih vstopnic znotraj 2. kategorije so 40€ za odrasle, 24€ dijake, študente in upokojence ter 15€ za otroke do 14. leta starosti.

Cena posamičnih BELI VIP vstopnic za odrasle znaša 160€, cena BELI VIP vstopnic za otroke do 14. leta starosti pa 80€.

PONUDBA BELI VIP VKLJUČUJE:

Parkiranje v parkirni hiši Stožice s posebno dovolilnico, število parkirnih dovolilnic po vnaprejšnjem dogovoru glede na število nakupljenih vstopnic, poseben VIP vhod na stadion, namenjen le gostom BELEGA VIP-a, vrhunska kulinarična ponudba pred in med tekmo, brezalkoholnih in alkoholnih pijač Pivovarne Union in VinaKoper, sedež na ločenem delu tribune.

GIBALNO OVIRANE OSEBE:

Gibalno ovirana oseba, ki si želi kupiti vstopnice, pošlje sporočilo na elektronski naslov: vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje le vstopnico.

NAVIJAŠKA SKUPNOST BITI KOT ENO:

Za člane navijaške skupnosti Biti kot eno smo tudi tokrat rezervirali sektor z najboljšim pogledom na igrišče. Vsi člani bodo o možnostih nakupa obveščeni preko elektronske pošte med 11. in 15. septembrom 2023.

*Organizator si pridržuje pravico do spremembe prizorišča dogodka. O morebitni spremembi boste pravočasno obveščeni.*

*Ob nakupu vstopnic preko Eventim prodajne mreže, vam obračunamo strošek obdelave nakupa v višini 2 EUR.