Gibraltar - Vstopnice

SLOVENIJA - GIBRALTAR

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Slovenska nogometna reprezentanca se bo v Kopru, na stadionu Bonifika, 04.06.2021 ob 20.45 uri, v prijateljski tekmi, pomerila z reprezentanco Gibraltarja.

PREDKUPNA PRAVICA: Od 27.05. od 12. ure pa vse do 30.05. do 23.59 ure lahko vstopnice za tekmo kupijo samo člani skupnosti »BITI KOT ENO«. Vsak član lahko s kodo, ki jo je prejel na svoj elektronski naslov kupi max. 4 vstopnice. Novi člani se lahko v navijaško skupnost »BITI KOT ENO« včlanijo brezplačno preko https://www.nzs.si/NavijaskaSkupnost/ . Vsi novi člani navijaške skupnosti bodo v roku 24 ur prejeli na elektronsko pošto unikatno kodo, s katero bodo lahko opravili nakup. Kvota vstopnic je zaradi majhne kapacitete stadiona in COVID ukrepov količinsko omejena, zato se tudi predprodaja vrši po načelu »kdor prej pride, prej melje«. V kolikor vse vstopnice do 30.05. do 23.59 ure ne bodo prodane, bodo na voljo za nakup tudi nečlanom skupnosti »BITI KOT ENO«.

Z novimi sprostitvami ukrepov za zajezitev in obvladovanje COVID-19 so zdaj na športnih prireditvah dovoljeni tudi gledalci.

Za ogled tekme mora vsak obiskovalec imeti vstopnico, izpolnjevati pa mora tudi enega od PCT pogojev:

 1. negativni rezultat testa na virus SARS-CoV-2, ki ni starejši od 72 ur od prejema rezultata (hitri ali PCR test)
 2. dokazilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od 10 dni, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 (od začetka simptomov ne sme miniti več kot šest mesecev)
 3. dokazilo o o cepljenju zoper COVID-19 s katerim obiskovalec dokazuje, da je preteklo od prejema:
 • drugega odmerka cepiva Comirnaty proizvajalca Biontech/Pfizer najmanj sedem dni,
 • drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Moderna najmanj 14 dni,
 • prvega odmerka cepiva Vaxzevria (COVID-19 Vaccine) proizvajalca AstraZeneca najmanj 21 dni,
 • odmerka cepiva COVID-19 Vaccine Janssen proizvajalca Johnson in Johnson/Janssen-Cilag najmanj 14 dni,
 • prvega odmerka cepiva Covishield proizvajalca Serum Institute of India/AstraZeneca najmanj 21 dni,
 • drugega odmerka cepiva Sputnik V proizvajalca Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology preteklo najmanj 14 dni,
 • drugega odmerka cepiva CoronaVac proizvajalca Sinovac Biotech najmanj 14 dni ali
 • drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Sinopharm najmanj 14 dni.
 1. dokazilo iz zgornje 2. točke, ki so se v obdobju do največ osem mesecev od pozitivnega rezultata testa PCR oziroma od začetka simptomov, cepili z enim od cepiv iz 3. točke, pri čemer v primeru cepiv iz prve in druge alineje iz prejšnje točke zadostuje en odmerek.

Za mlajše od 18 let pravilo PCT ne velja, če so v spremstvu staršev oz. skrbnikov. V primeru samostojnega prihoda na tekmo morajo izpolnjevati ta pogoj!

Dokazila o testiranju se upoštevajo, če so bila izdana v državah članicah Evropske unije, državah članicah schengenskega območja, Avstraliji, Izraelu, Kanadi, Novi Zelandiji, Ruski federaciji, Srbiji, Turčiji, Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske ali Združenih državah Amerike.

Ves čas prireditve je obvezna uporaba obrazne maske. Potrebno je spoštovanje medsebojne razdalje 1.5m (te razdalje ni potrebno upoštevati ko sedite), upoštevanje sedežnega reda ter razkuževanje rok ob vstopu in na samem stadionu.

Brezplačno testiranje s hitrimi testi na COVID-19 za prebivalce Slovenije bo na voljo od jutra dalje na dan tekme pred stadionom, preostale dni pa je na voljo na naslednjih lokacijah: https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/testiranje-na-okuzbo/

Podrobnejši opis zgoraj navedenih pogojev in vsi veljavni predpisi so na voljo na naslednjih spletnih straneh:

Stadion se bo odprl ob 18:45 uri.


Cenovne kategorije:

Pokrita tribuna A1, A2, B1, B2 20 € 

Nepokrita tribuna D1, D2 15 €


Gibalno ovirane osebe:

Gibalno ovirana oseba, ki si želi ogledati tekmo, pošlje mail na vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt in priloži dokazilo o invalidnosti, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora vstopnico plačati (15 €), spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje pa vstopnico.