slovenijadanska - Nakup vstopnic

SLOVENIJA - DANSKA

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

POSAMIČNE VSTOPNICE ZA TEKMO Z DANSKO:

Slovenska nogometna reprezentanca nadaljuje s kvalifikacijami za evropsko prvenstvo 2024. Izbranci Matjaža Keka so obračuna s Kazahstanom in San Marinom pripravljeni nadgraditi proti Danski, papirnatemu favoritu kvalifikacijske skupine H. Najbolj pričakovana domača tekma slovenske nogometne reprezentance bo v ponedeljek, 19. junija ob 20.45 v Stožicah.

Slovenska izbrana vrsta tudi tokrat računa na glasno podporo zvestih navijačev, ki si lahko zagotovijo vstopnice v dveh različnih kategorijah glede na položaj sedišča na stadionu. Cene posamičnih vstopnic znotraj 1. kategorije so 25€ za odrasle, 15€ za dijake, študente in upokojence ter 10€ za otroke do 14. leta starosti. Cene posamičnih vstopnic znotraj 2. kategorije so 20€ za odrasle, 12€ dijake, študente in upokojence ter 7€ za otroke do 14. leta starosti.

Cena posamičnih BELI VIP vstopnic za odrasle znaša 80€, cena paketnih BELI VIP vstopnic za otroke do 14. leta starosti pa 40€.

PONUDBA BELI VIP VKLJUČUJE:

Parkiranje v parkirni hiši Stožice s posebno dovolilnico, število parkirnih dovolilnic po vnaprejšnjem dogovoru glede na število nakupljenih vstopnic, poseben VIP vhod na stadion, namenjen le gostom BELEGA VIP-a, vrhunska kulinarična ponudba pred in med tekmo, brezalkoholnih in alkoholnih pijač Pivovarne Union in Vinakoper, sedež na ločenem delu tribune.

https://www.nzs.si/hospitality/

GIBALNO OVIRANE OSEBE:

Gibalno ovirana oseba, ki si želi kupiti vstopnice, pošlje sporočilo na elektronski naslov: vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje le vstopnico.

*Organizator si pridržuje pravico do spremembe prizorišča dogodka. O morebitni spremembi boste pravočasno obveščeni.*