SLOVENIJA - ČRNA GORA - Nakup vstopnic

SLOVENIJA - ČRNA GORA

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Slovenska nogometna reprezentanca bo novembra še zadnjič v tem letu odigrala domačo tekmo proti reprezentanci Črne Gore. Prijateljska tekma se bo odigrala v nedeljo, 20.11.2022 ob 15.00 uri v ljubljanskih Stožicah.

V prodaji je mogoče kupiti vstopnice za tekmo po ceni 20,00€ (otroci do 14.leta starosti so opravičeni do brezplačnih vstopnic). Člani navijaške skupnosti BKE »Biti kot eno« so opravičeni do prejema štirih vstopnic po znižani NZS ceni, -50%, kjer je cena vstopnice za odrasle 10,00€.

BKE »BITI KOT ENO« navijaška skupnost:

Kot zgoraj navedeno, člani navijaške skupnosti BKE »Biti kot eno« so opravičeni do prejema štirih vstopnic po znižani NZS ceni, -50%, kjer je cena vstopnice za odrasle 10,00€. Z isto kodo je možno pridobiti tudi štiri vstopnice za otroke, ki pa so brezplačne.

*Fizični prevzem brezplačnih vstopnic za otroke na Petrolu ni možen.

*Otroci, imetniki otroških vstopnic, bodo morali ob vstopnu na stadion osebju predložiti svoj osebni dokument.

*Akcija BKE traja do petka, 18. 11. 2022 do 23.59 ure.

Vsi člani navijaške skupnosti bodo na elektronsko sporočilo prejeli unikatno kodo, ki omogoča nakup vstopnice.

Novi člani se brezplačno lahko včlanijo na spletni strani: https://www.nzs.si/NavijaskaSkupnost/ - v roku 48 ur od včlanitve bodo prejeli na elektronsko pošto unikatno kodo, s katero bodo lahko opravili nakup.

GIBALNO OVIRANE OSEBE:

Gibalno ovirana oseba, ki si želi kupiti vstopnice, pošlje mail na vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje le vstopnico.