Slovenija - Ciper 2021 - Vstopnice

SLOVENIJA - CIPER

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka


Slovenska nogometna reprezentanca bo novembra zaključila s kvalifikacijami za nastop na svetovnem prvenstvu leta 2022 v Katarju. V Ljubljani bo 14.11.2021 ob 15.00 uri odigrala zadnjo tekmo teh kvalifikacij z reprezentanco Cipra.

Cena vstopnice je 20 €, vstopnica za dijake in študente je 15 € in vstopnica za otroke do 14. let 10 €

ČLANI NAVIJAŠKE SKUPNOSTI BITI KOT ENO imajo na tej tekmi 50 % popust.

Vsi člani navijaške skupnosti Biti kot eno so pred začetkom prodaje na elektronsko pošto prejeli e-sporočilo z unikatno kodo, ki omogoča ugodnejši nakup paketov. Novi člani se lahko v navijaško skupnost »BITI KOT ENO« včlanijo brezplačno TUKAJ.

Vsi novi člani navijaške skupnosti bodo v roku 48 ur od včlanitve prejeli na elektronsko pošto unikatno kodo, s katero bodo lahko opravili nakup.

GIBALNO OVIRANE OSEBE:
Gibalno ovirana oseba, ki si želi kupiti vstopnice, pošlje mail na vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje pa vstopnico.

Vsi obiskovalci, vključno otroci, za vstop na stadion potrebujejo vstopnico.

Za ogled tekme mora vsak obiskovalec imeti vstopnico, osebni dokument, izpolnjevati pa mora tudi enega od PCT pogojev, ki so objavljeni TUKAJ.
Uporaba zaščitne maske (kirurške ali FFP2) je obvezna ves čas.
Pred tekmo bo za slovenske državljane organizirano brezplačno hitro testiranje, ki bo potekalo od 12. ure dalje na ploščadi pred C vhodi. V izogib gneči priporočamo, da testiranje opravite pravočasno. Za tuje državljane je cena hitrega testa 12 €. Plačilo možno samo z gotovino.


NAVODILA ZA PLAČILO Z BON21 (izberite dostavno metodo po pošti) najdete na naslednji povezavi: TUKAJ.