sladica_kš - Vstopnice ©

SLADICA 20 LIVE

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!


Organizator obvešča, da je dogodek Sladica 20 Live v Kinu Šiška v Ljubljani iz 23. 4. prestavljen na 20. 5. 2020.


Vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov termin ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si. V skrbi za zdravje ljudi, se vsa vračila urejajo po tem, ko se bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje.
Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.


 


Zeds bo ob dvajsetletnici pregrešne Sladice s skupino glasbenikov in pevcev v živo predstavil avtorski projekt Sladica 20!


Začetki Sladice segajo v leto 2000, ko je kot radijska oddaja Sladica RnB Soul poslušalcem ponudila kakovosten program soula in RnB-ja. Od prvega mikstejpa in prvega glasbenega dogodka do prve Sladice Live, ko so se didžejm na odru pridružili pevci in glasbeniki, je Sladica dobivala nove in nove oboževalce. V skoraj dveh desetletjih se je zvrstilo 45 dogodkov, 12 mikstejpov, 100 različnih ustvarjalcev in 30.000 obiskovalcev, Sladica pa ostaja edinstven in eden redkih glasbenih projektov, ki večkrat letno poveže ljubitelje RnB ter soul glasbe in njene ustvarjalce ter spravi ljudi na plesišča.


Ob 20. obletnici Sladice je Zeds s skupino glasbenikov in pevcev ustvaril avtorski projekt Sladica 20. S soulom obarvan album bo izšel konec marca, konec aprila pa bo celotna ekipa Sladica na velikem odru Kina Šiška predstavila album ter vstavila še kakšen klasičen soul vložek. Za after se seveda ob takšni zasedbi ni bati.


Bendu v zvezdniški zasedbi Ivo Rimc (bobni), Jani Hace (bas), Tadej Košir (kitara), Erik Marenče (klaviature), Martin Janežič – Buco (perkusije), Bojan Zupančič (saksofon) in Tomaž Gajšt (trobenta) se bodo na vokalu pridružili Marina Martensson, Lara Love, Maya, Ghet, Karin Zemljič, Hannah Mancini, Tokac, Jani, Urban Lutman, Marko Louis, Doša, Skova & Bereka, Malike ter spremljevalne pevke Katja Sever Kržič, Saša Matajič in Klara Klasinc. Sladica pa ne bi bila Sladica, če za gramofoni ne bi stali Bajo, K'Pow in seveda Zeds!


Organizacija: Sladica v sodelovanju s Kinom Šiška.