ŠKISOVA TRŽNICA 2022 - Nakup vstopnic

ŠKISOVA TRŽNICA 2022

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

MARSIKAJ SE JE SPREMENILO, A ŠKISOVA OSTAJA - V ŽIVO!

Po dveh letih se tradicionalna Škisova tržnica vrača v svoji polni obliki. Letos bomo lahko največjo prireditev za mlade na prostem v Sloveniji obiskali 5. maja 2022 v živo. Na velikem odru nastopila največja imena slovenske glasbe scene, možnost nastopa pa bosta imela tudi zmagovalna benda Škisolova!

5. maj bo dan za raj, 5. maj bo dan za Škisovo tržnico!

Tržnica, kjer vas namesto branjevk s solato za stojnicami pričakajo nasmejani študentje, ki z navdušenjem predstavljajo lokalne specialitete vseh koncev Slovenije, v večernih urah pa se pred prihajajočimi izpitnimi obveznostmi s prijatelji še zadnjič sprostijo ob zvokih največjih imen slovenske in tuje glasbene scene. Govorimo seveda o Škisovi tržnici!

Škisova tržnica je tradicionalna prireditev, ki jo organizira Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) skupaj s študentskimi klubi, mladinskimi organizacijami in študenti. Prepletanje slovenske in mednarodne kulture in kulinarike obiskovalcu ponuja nepozabno doživetje čez celoten dan, zvečer pa se Škisova tržnica spremeni v prostor odlične glasbe in norih doživetij.

Letos bo na glavnem odru nastopila skupina Siddharta, Zmelkoow, Vlado Kreslin, Alo!Stari, zmagovalca letošnjega Škisolova - Smetnaki in viaEntropia, ter ostali. Na elektro oder pa prihajata slavni duo RotorMotor, Alex Ranerro btb Teo, Mayell in Brtinzz, ki bodo poskrbeli, da noben ne bo ostal ravnodušen. Za celoten line-up spremljajte Facebook profil Škisove tržnice, potrdite svojo udeležbo na dogodku ali obiščite www.skisova-trznica.si.

Zato rezervirajte 5. maj, dan, ki bo ponovno edinstven in nepozaben. Saj kot pravi “stari rek”, “Če nisi bil na Škisovi tržnici, nisi pravi študent!” Se vidimo na Kardeljevi ploščadi!