SIDDHARTA  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Koncert in predstavitev novega albuma Siddharta


 


Po tem, ko smo 18. junija, skupaj z vami, na stadionu Stožice, posneli našo novo ploščo VI in triurni koncertni DVD, z vami končno lahko delimo še datum izida obeh nosilcev. To je sreda, 23. 11. 2011!


 


Naš novi album VI bo vseboval 12 pesmi in 24 stransko knjižico, ki bo vsebovala malo morje fotografij s stadiona (mogoče se na kateri prepoznate). Vrstni red pesmi bo sledeč:* Postavi Se Na Mojo Stran* Malishka* Noraterra* Arena* Bel Labod* Bonsai* Sam* Spet Otrok* General* Hollywood* Indian Boy* VI.


 


Dvojni koncertni DVD bo poleg triurnega koncerta na enem ploščku, na drugem vseboval tudi 50 minutni dokumentarec o nastanku dogodka in vtisih po njem ter 3D fotogalerijo s približno 70imi fotografijami. V 3D tehniki bo tudi ovitek in 20-stranska knjižica v njem. Za lažji ogled teh fotografij, ovitka in knjižice bodo priložena 3D očala. V prvem tednu, med 23. in 30. novembrom bosta oba izdelka na voljo ekskluzivno v vseh prodajalnah Big Bang, kjer bomo vaše izvode tudi podpisovali (točne datume, ure in kraje še sporočimo). Od 1. decembra dalje pa bosta na voljo tudi v ostalih trgovinah in v naši prenovljeni spletni prodajalni.

Koncert ob izidu plošče bo 1. decembra v ljubljanski Cvetličarni! Poleg novih, pa boste seveda deležni tudi starih uspešnic.


 


Se vidimo tam!