SIDDHARTA  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Leta 2003 se je v Sloveniji zgodil nepozaben koncertni spektakel: Siddharta je razprodala stadion za Bežigradom!

Kljub temu, da takrat še ni bila znana usoda Plečnikovega športnega objekta, je Siddharta 30.000-glavi množici z gotovostjo obljubila: ”Se vidimo na novem stadionu!” Sedem let kasneje je Slovenija dobila Center Stožice in Siddhartina obljuba se uresničuje.  

Potem ko je 13. septembra 2003 razprodala bežigrajskega, bo 18. junija 2011 kot prvi glasbeni izvajalec nastopila na stoženskem nogometnem stadionu!


  


ŠRC Stožice – dostop in parkiranje


Urejenih je 1280 parkirnih mest za osebna vozila, 61 parkirnih mest za avtobuse in 60 parkirnih mest za invalide.


V garažo Centra Stožice sta urejena dva vhoda: vhod 1 iz rondoja Titove ceste in vhod 5 iz povezovalne ceste od križišča Vojkove ceste.


Ob vhodu 1 je postajališče mestnega avtobusa podaljšane linije Sostro-Center Stožice št. 13.


Avtobusi vozijo na liniji vsak delavnik od 5.00 ure iz Centra Stožice (z zadnjo vožnjo ob 22.25) in ob 4.55 uri s končnega postajališča Sostro (z zadnjo vožnjo ob 23.00), in sicer v času konice v 15-minutnih intervalih in izven konice v 20-minutnih do polurnih intervalih.


Novi postajališči sta: končno krožišče Center Stožice in postajališče Titova cesta.


Parkiranje P+R


Cena parkiranja P+R je 2 EUR/dan. Plačilo se izvede na urbanomatu s kartico Urbana, z gotovino ali mobilnim telefonom. Uporabnik pridobi, na kartici Urbana tudi pravico do dveh voženj z mestnim avtobusom, ki velja do 23.59 ure tistega dne, za katerega je parkirnina plačana. Parkirišče P+R je odprto od ponedeljka do petka od 6. do 20. ure.


Parkiranje avtobusov


Cena parkiranja avtobusov je 4 EUR/ura. Parkirišče je odprto od ponedeljka do nedelje od 6. do 20. ure.


Cena parkiranja za ostale uporabnike


Cena parkiranja za ostale uporabnike je med 7. in 19. uro 1 EUR/ura, med 19. in 7. uro pa 1,50 EUR na noč. Parkirišče je odprto 24 ur vse dni v tednu.