SHAOLIN -KUNG FU  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

 


SPEKTAKULARNA PREDSTAVA LEGENDARNIH MENIHOV SHAOLIN KUNG FU


SE VRAČA V EVROPO Z NOVO, DIH JEMAJOČO PREDSTAVO.


 


V Sloveniji bodo nastopili v nedeljo, 9.marca 2014 ob 18. uri v ljubljanski Hali Tivoli.


 


POGLEJ VIDEO v zavihku VIDEO ali KLIK na link :


http://www.youtube.com/watch?v=YN_BLz7IYfo


 


V NJEJ BOSTE SPOZNALI


SKRIVNOSTNO MOČ DUHA, ENERGIJE ČI GONGA IN BORILNIH VEŠČIN.


 


V osrčju Kitajske, blizu svete gore Songshan, je samostan legendarnih menihov Shaolin Kung Fu, ki so že več kot 1500 let res pravi mojstri borilnih veščin kung fuja, energijskega dela Qi in moči duha.


 


Za milijone budistov je to sveto mesto, za vse, ki jih zanimajo borilne veščine, iskanje skrivnostne energije in duhovnosti, pa središče moči. Budisti šaolin izvajajo svojo telesno vadbo na najvišji možni način.


 


Qi – energijski tok v človeškem telesu – je mogoče blokirati ali spodbujati z meditacijo ali dihalnimi tehnikami, tako da so lahko za krajši čas imuni proti bolečini ali poškodbi ali uporabljajo tok Qi za zdravljenje.


 


Predstavo sestavljajo vrhunske telesne vaje, ki jemljejo dih, in jih izvaja skupina menihov in mojstrov, vodi pa jih 77-letni mojster templja in skupina shamisov (mladih menihov).Tako je mogoče v predstavi med drugim videti dih jemajoče veščine, kot so lomljene železnih palic z udarjanjem ob lastno telo, lebdenje z lastnim telesom na osti sulicah na najbolj občutljivih delih telesa, razbijanje zidu z lastnim telesom in številne druge »skoraj nadnaravne« in spektakularne veščine, kot so premikanje predmetov z energijo in druge veščine..


 


Občinstvo se bo v približno dveh urah seznanilo tudi s skrivnostnim svetom budistične filozofije in mitov, z modrostjo zen budizma in predvsem s fantastičnim telesnim delovanjem Qija, z lastno telesno energijo, življenja v samostanu, ter kako doseči duhovno zrelost in moč obvladovati svoje telo.


 


Z mogočnimi slikami in scenami bodo menihi prikazali svoje najvišje obvladanje kung-fuja in či gonga. Občinstvo bo v predstavi interaktivno sodelovalo, kar zagotavlja popolnoma novo videnje in občutenje skrivnostnega sveta menihov in njihove mistične moči.


 


Predstava je primerna prav za vse, še posebno tiste, ki so navdušeni nad umskimi borilnimi veščinami, duhovnostjo, spoznavanjem skrivnostne energije moči, či gonga, meditacije, in vse, ki si želijo v sebi najti popolni mir in uživati v zares izvrstni predstavi vrhunskih mojstrov Shaolin.


 


ZARADI IZJEMNEGA ZANIMANJA, SI ZAGOTOVITE  VSTOPNICE PRAVOČASNO, SAJ JE VEČINA PREDSTAV PO EVROPI SKORAJ ŽE RAZPRODANA! EKSKLUZIVNO, PO GARANTIRANO NAJNIŽJI CENI LE PRI EVENTIMU ! CENEJŠIH VSTOPNIC, KOT V PREDPRODAJI NE BO!


DRUŽINAM Z MAJHNIMI OTROCI, ZARADI BOLJŠE PREGLEDNOSTI, PRIPOROČAMO NAKUP VSTOPNIC NA TRIBUNI !