Sergej Ćetković - Nakup vstopnic

Sergej Ćetković

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

SERGEJ ĆETKOVIĆ BO 5. MARCA NASTOPIL V CANKARJEVEM DOMU

Eden najbolj priljubljenih pevcev v regiji, Sergej Ćetković, bo 5. marca 2023 v organizaciji Star produkcije prvič nastopil v Ljubljani. Glasbenik in kantavtor, ki je na sceni že več kot 20 let, bo ob dnevnu žena v Cankarjevem domu, sodeč po dosedanjih nastopih, pripravil romantičen spektakel.

Čeprav je po naravi skromen, Sergej v regiji uživa status glasbene zvezde. Njegovi nastopi so izvir pozitivne energije, ki jo je nemogoče opisati z besedami. Pogosto se koncerti spremenijo v veliko plesišče, vstopnice zanje pa so razprodane že nekaj tednov prej.

-Prvi koncert pred novim občinstvom je zmeraj posebna izkušnja. Neizmerno se veselim, da bom imel ta privilegij, da pred ljubitelji svoje glasbe v Ljubljani v živo izvedem nekatere izmed svojih najlepših pesmi. Prepričan sem, da bo ta koncert veličasten. Potrudil se bom, da bodo ljudje iz dvorane odšli zadovoljni in obogateni s prijetno glasbeno izkušnjo. Velikokrat sem že slišal, da je slovensko občinstvo izjemno, in če sodim po tem, da imam v Sloveniji ogromno občudovalcev, ki so pogosto v stiku z mano na različnih družabnih omrežjih, verjamem, da bo to srečanje začetek nove, lepe tradicije – je še povedal Sergej.

Ćetković je doslej objavil šest studijskih albumov in tri kompilacije, leta 2014 pa se je s pesmijo Moj svijet predstavil na izboru za pesem Evrovizije in je do danes edini predstavnik Črne gore, ki se je uvrstil v finale tega tekmovanja.

Sergejev koncert 5. marca 2023 je ljubezenska glasbena pravljica, ki je ne smete zamuditi.


Na voljo posebne, spominske vstopnice - najlepši spomin na koncert. Nakup je možen samo preko spleta.