Šentrock 2023 - Nakup vstopnic

ŠentRock 2023 // Bajaga I Instruktori

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Še en NA PAS MATER ŠentRock!

Po lanskem totalnem razturu, letos ŠetnRock ne prinaša nič manj kot še eno NA PAS MATER zabavo!

15. aprila 2023 bo na parkirišču za občino Šentjur ob 20. uri potekal še en totalno rockerski, žurerski, odpičeni in seveda NAJBOLJŠI ŠentRock!

Za vse ljubitelje rock glasbe, mlade in tiste mlade po srcu, bodo na naš oder stopili bandi, ki bodo poskrbeli za pravo divjo noč iz Slovenije in tujine!

Kdaj? SOBOTA, 15. APRIL 2023 Ura? 20.00 Kje? PARKIRIŠČE ZA OBČINO ŠENTJUR

ŠentRock je lansko leto praznoval svojo dvajseto obletnico na najboljši možni način. In zdaj gre naprej, proti trideset, z novim in še močnejšim zagonom! 20 nepozabnih koncertov, 20 na pas mater zabav, več kot 75 izvajalcev, je za nami. Ampak ENA in NAJBOLJŠA publika OSTAJA!! Si tudi ti med njo?

ŠentRock je postal stalnica mladih in mladih po srcu. Odlični bandi iz Slovenije in tujine v Šentjur prinesejo val prvovrstnega rocka. In letos ne bo prav nič drugače.

___________________________________________________________________________

* STAROSTNA OMEJITEV *

Dogodek lahko obiščejo tudi mladoletne osebe, z nakupom vstopnice pa starši oziroma skrbniki prevzamejo vso odgovornost. Zakon o varstvu javnega reda in miru (ZJRM-1) v 21. členu zakon določa, da je med 00.00 in 05.00 osebam, mlajšim od 16 let, prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se točijo alkoholne pijače.