savinjskaroštiljada - Vstopnice ©

SAVINJSKA ROŠTILJADA

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Ne zamudite »SAVINJSKE ROŠTILJADE« na Regi v Podlogu (Šempeter v Savinjski dolini)! Gre za dogodek, ki bo poskrbel za odlično glasbo z najpopularnejšima izvajalcema v Sloveniji - Luko Basi - jem in Tanjo Žagar, obiskovalci pa ne boste niti lačni, niti žejni. Na dogodku nas bo zabaval tudi DJ NEY, zabavljač in odličen DJ, ki bo vzdrževal vročo atmosfero skozi celo noč.

Z nami bosta #LUKABASI in #TANJAŽAGAR s svojima skupinama.
Dogodek bo v sredo, 14.08.2019, s pričetkom ob 19. uri!


LUKA BASI – SLOVENSKO SRCE, DALMATINSKA DUŠA

Ljubljenec ženskih src, LUKA BASI, prihaja na toplo poletno noč v Savinjsko dolino! Trenutno najpopularnejši izvajalec, ki polni šotore in dvorane, podira rekorde in izvaja največje uspešnice. S svojimi mnogimi uspešnicami med katerimi sta tudi »Istrijanko ružo moja« in »Sedam noći« ter mnogimi drugimi, nas bo zabaval dolgo v noč. Pevec, ki je posnel duete z drugimi odličnimi glasbeniki kot so Marko Škugor, Jole, Lidija Bačič in drugi, osvaja slovenske in hrvaške odre. Letos se bo predstavil tudi na Splitskem festivalu s pesmijo »Kad vidin boga uživo«. Pravijo, da ima slovensko srce in dalmatinsko dušo, zato verjamemo, da bo pričaral pravo dalmatinsko vzdušje v savinjski dolini.


TANJA ŽAGAR – CARICA

Najbolj vroča pevka trenutno v Sloveniji, bo dvignila na noge svoje oboževalce savinjske regije. Prejemnica 2 viktorjev za najboljšo glasbeno izvajalko, 8 Vikendovih gongov popularnosti in plesnega globusa šova Zvezde plešejo 2019. Izvajalka z mnogimi samostojnimi albumi, polni dvorane in si podreja odre kot za šalo. Poslušalci obožujejo njeno glasbo in pozitivno energijo. Neutrudna na vsakem odru dviguje vzdušje do vročega. Skupaj bomo prepevali njene uspešnice, kot so »Pet do polnoči«, »Zame zakantaj«, Tiho, tiho čas beži«, »Pleši z mano zdaj«, »Carica« in mnoge druge.


Odgovorni organizator prireditve:


UNICO & CO d.o.o.


Novi trg 11


3000 Celje