AVSENIK POLKAHOLIK RESET LJUBLJANA 2021 - Vstopnice

Sašo Avsenik & Polkaholiki

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

1. uradna spletna stran Restart tour: https://www.xmusic.si/
2. dogodek bo v vsakem vremenu, zagotovljeni so prireditveni šotori.
3. v koliko imate potrjeno okužbo s COVID-19 vam, ob predložitvi dokazila, povrnemo kupnino.
Organizator ni pristojen za preverjanje PCT potrdil na vhodu, zato na dogodkih preverjanja potrdil ne bo izvajal (v kolikor bo na dan dogodka PCT ukrep še v veljavi). V primeru, da bo PCT na dan dogodka za vstop na dogodek zakonsko potreben bomo o tem obiskovalca jasno opozoril v skladu z veljavno zakonodajo.

Brezplačna testiranja so možna na naslednjih lokacijah https://bit.ly/brezplacna-testiranja in pri ostalih zasebnih ponudnik.


SAŠO AVSENIK, POLKAHOLIKI/ LJUBLJANA / RESTART TOUR

NAJVEČJE POVEZANO GLASBENO DOGAJANJE V SLOVENIJI - RESTART TOUR LJUBLJANA predstavlja:

Narodno-zabavno glasbeno doživetje pod zvezdami:

SAŠO AVSENIK Z ANSAMBLOM: https://www.facebook.com/SasoAvsenik

Ansambel Saša Avsenika, pod zvezdnatim nebom sredi Ljubljane, prireja prav posebno doživetje za obiskovalce, s prepletom največjih narodno-zabavnih glasbenih uspešnic vseh treh Avsenikovih generacij. Dogodek se bo odvil na prostem in ga bo zaradi vsem znanih ukrepov lahko obiskalo omejeno število ljudi.

POLKAHOLIKI: https://www.facebook.com/polkaholiki

Glasbena skupina štirih mladih fantov, ki se imenujejo Polkaholik, kot meteor osvaja narodno-zabavno in zabavno sceno pri nas. Na velikem narodno-zasbavnem spektaklu pod zvezdami Ljubljane bodo ogreli ozračje s svojimi vižami.


Kdaj: 7. Avgust, od 20. ure dalje

Kje: Na prostem, plato pred halo Tivoli, Ljubljana


RESTART TOUR – NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE

Narodno-zabavno glasbeno doživetje s Sašom Avsenikom je del največjega povezanega glasbenega dogajanja v Sloveniji, z nazivom Restart Tour – vrnimo dogodke ljudem, ki se bo odvilo v več slovenskih mestih in skupaj obsega preko 50 koncertov. Urbana glasbena doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo, v slovenska mesta prinašajo najbolj zveneča imena slovenske in ex-yu glasbene scene.


KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, bo na dogodkih razvit koncept varnega druženja. Vsi dogodki so na prostem (open air) in število vstopnic je omejeno (glede na kapacitete in omejitve). Poskrbljeno bo tudi za zagotavljanje ostalih smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno zabavo in pristno doživetje obiskovalcev.