Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

S.A.R.S. & T.M.S. Crew – Naj koncert pomladi v Kranju

 

Kje: Bazen Kranj (Stara cesta 25a)

Kdaj: 18.3.2017 ob 21:00

 

Na Bazen v Kranju 18. marca prihajajo S.A.R.S., ena od najpopularnejših glasbenih skupin v regiji!

S svojo unikatno mešanico različnih žanrov, ki sežejo vse od rocka, popa, rapa do skaja in reggaeja, so se S.A.R.S. zasidrali na prestolu zasedb za množice in dobre vibracije. Bazen jih že nestrpno pričakuje!

Ogrevali nas bodo T.M.S. Crew, ki bi jim lahko rekli tržiški hip rap hop, številni pa jih tudi primerjajo s S.A.R.S.

Prodaja vstopnic:
- 14 €: prodajna mesta Eventim (200 vstopnic - niso še na voljo)
- 16 €: prodajna mesta Eventim (200 vstopnic - niso še na voljo)
- 18 €: prodajna mesta Eventim (200 vstopnic - niso še na voljo)
- 20 €: na dan dogodka

Spletna stran dogodka:

http://www.bazen-kranj.si/dogodki/koncert-sars-naj-koncert-pomladi-v-kranju/

 

____________

O nastopajočih

S.A.R.S. so svojo glasbeno pot začeli pred desetimi leti, ko sta Dragan Kovačević-Žabac in Aleksander Luković-Lukac ustanovila zasedbo z nenavadnim imenom – Sveže amputirana ruka Satrijanija, S.A.R.S.. Kaj kmalu izide mega uspešnica “Buđav lebac”, ki je preko tedaj še sveže platforme Youtube dosegla prav vsak kotiček regije. A to seveda ni bil “one hit wonder”, saj so se že na prvencu (S.A.R.S. – 2009) pojavile skladbe “Ratujemo ti i ja”, “Debeli lad” in “Rakija”, leta 2011 pa izide album “Perspektiva”, konec leta pa tudi istoimenski single, ki je po popularnosti kmalu popolnoma zasenčil uspeh “Buđevega lepca” in ima do danes več kot 21 milijonov ogledov na Youtubu! Leta 2013 izide album “Kuća časti”, ki je prinesel največjo uspešnico zasedbe, prekrasno balado “Lutka”, ki ima na Youtubu rekordnih 30 milijonov ogledov. Ob rednem objavljanju albumov so seveda S.A.R.S. predvsem znani kot izvrstna koncertna atrakcija, saj letno odigrajo več kot 100 koncertov, vsekakor pa je treba izpostaviti razprodan Dom Sportova v Zagrebu (kjer je bil posnet tudi album v živo “Mir i ljubav”), razprodano Halo sportova v Zagrebu in razprodano Areno v Puli.

Zasedba: Žare (vokal), Lukac (kitara), Djole (bas kitara), Tihi (bobni), Bora (klaviature in harmonika), Pera (pozavna, saksofon), Sanja (vokal)


Skupino T.M.S. Crew, ki jo sestavlja 2 dekleti in 7 fantov, je leta 2012 izdala svoj prvenec z naslovom »Kdo miži«. Album je bil izvrstno sprejet pri publiki, novinarjih in strokovni javnosti. Postregel je s številnimi uspešnimi singli kot npr. »Kdo miži«, »Moj krog«, »Naumi«, »Učer, dons, jutr« itd. Njihova glasba je mešanica več zvrsti – hiphopa, reggaea, skaja, rocka pa vse do drum&bass ritmov, kar ustvari ‘fresh and funky vibe’, kot svoje ritme in zvoke najraje poimenujejo sami. Zasedba je specifična tudi zaradi raznolikih glasbil (trobenta, flavta, harmonica, saksafon), ki tvorijo avtentičen zvok skupine na slovenski hip hop sceni.

 

Odgovorni organizator prireditve

Društvo Bazen Kranj, kulturni center

Staretova ulica 20

4000 Kranj

Oglas, promocija, partnerji