SAN DI EGO - KONCERT OB IZIDU 3. PLOŠČE

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!

Organizator obvešča, da je dogodek SAN DI EGO v Cvetličarni iz 20. 3. prestavljen na 16. 5. 2020.

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov termin ne ustreza lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.

Hvala za razumevanje.

 

Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.Skupina San Di Ego je po sedmih letih delovanja postala že stalnica na slovenski glasbeni sceni. V vseh teh letih so si fantje priborili in obdržali status velikega rock banda, ki z kvalitetno predstavo polni prizorišča po celi Sloveniji.

Po prvencu San Di Ego iz leta 2014, je leta 2017 sledil drugi album Doktor za Rock'n'Roll, ki je nadaljeval zgodbo pravovernega rocka, obrodil pa je tudi nekaj zanimivih sodelovanj z glasbeniki kot so Aleksander Mežek in Samantha Fox. Tokrat se fantje vračajo z tretjim studijskim albumom z naslovom Zdaj je čas, s katerim so si upali biti tudi malo drznejši.

Skupina San Di Ego bo izid svojega tretjega albuma proslavila 16. maja 2020 z velikim promocijskim koncertom v ljubljanski Cvetličarni. Fantje bodo prvič v celoti zaigrali skladbe iz prihajajoče plošče, kdo pa bo z njimi stal na odru pa naj zaenkrat ostane še skrivnost.