san di ego 2020 - Nakup vstopnic

SAN DI EGO - KONCERT OB IZIDU 3. PLOŠČE

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!

Organizator obvešča, da je dogodek SAN DI EGO v Cvetličarni iz 20. 3. prestavljen na 17. 10. 2020.

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov termin ne ustreza lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.

Hvala za razumevanje.

 

Skupina San Di Ego je po sedmih letih delovanja postala že stalnica na slovenski glasbeni sceni. V vseh teh letih so si fantje priborili in obdržali status velikega rock banda, ki z kvalitetno predstavo polni prizorišča po celi Sloveniji.

Po prvencu San Di Ego iz leta 2014, je leta 2017 sledil drugi album Doktor za Rock'n'Roll, ki je nadaljeval zgodbo pravovernega rocka, obrodil pa je tudi nekaj zanimivih sodelovanj z glasbeniki kot so Aleksander Mežek in Samantha Fox. Tokrat se fantje vračajo z tretjim studijskim albumom z naslovom Zdaj je čas, s katerim so si upali biti tudi malo drznejši.

Skupina San Di Ego bo izid svojega tretjega albuma proslavila 17. oktobra 2020 z velikim promocijskim koncertom v ljubljanski Cvetličarni. Fantje bodo prvič v celoti zaigrali skladbe iz novega albuma z naslovom "Zdaj je čas", ne bo pa manjkalo tudi klasik iz njihovega železnega repertoarja.