Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

V torek, 17.4.2018, bomo priča res izjemnemu dogodku. Srečali se bomo s pojmom samozavesti, dobrimi praksami njenega razvoja in konkretnimi nasveti, kako dokazano dobro delujoča spoznanja učinkovito uporabljati v svojem življenju.

Kaj je resnična samozavest, ki nam je vsem tako privlačna? Je to glasno govorjenje? Pogosto pojavljanje v medijih? Kako nastopati pred ljudmi? Kako samozavestno živeti? Se je samozavesti mogoče naučiti? ...

NASTOPAJOČI: 

Boris Kobal, Jadranka Juras, Edvard Kadič, Andreja Jernejčič, Robert Ličen, Zvezdana Mlakar, Kristijan Kovačič, Nuša Lesar, Luka Kogovšek in Uroš Perić.

DOGODEK POVEZUJE:

Jasmina Spahalić

VSEBINA:
V prvem delu bomo deležni predavanj, kjer bodo predavatelji poglobljeno predstavili svoj pogled na samozavest skozi oči svojega delovanja. Kako najlažje razviti ter kasneje tudi uporabljati samozavest v svojem življenju zato, da bomo lažje dosegali cilje v življenju in ga živeli bolj umirjeno in zadovoljno. 

V drugem delu bomo na okrogli mizi z uglednimi gosti spregovorili o njihovih osebnih izkušnjah pri praktičnih vidikih razvoja in uporabe samozavesti v praksi. Kaj je potrebno narediti, na kaj paziti in kako praktično potem uporabljati našo samozavest tako, da imamo od tega v življenju čim večjo korist.
V tretjem delu se bomo prepustili zvokom in premislili o samozavesti na poseben, glasbeni način. 

Vabimo vas v dvorano SMELT, Dunajska cesta 160, Ljubljana, v torek, 17. aprila 2018 ob 17. uri (predvidoma do 21.30).
Odgovorni organizator prireditve:

Zavod DELTA

Stegne 3

1000 Ljubljana