SAM'S FEVER  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Skupina Sam's Fever je bila ustanovljena leta 2012, ob 35. obletnici smrti Elvisa Presleya, z idejo, da z lastnimi interpretacijami uživljamo glasbo kralja rock'n'rolla. V letošnjem letu (2015) pa smo izbor repertoarja posvetili 80. obletnici Elvisovega rojstva, in izbor najboljših pesmi izdali tudi na našem prvencu "About The King".


 


Vsako leto v Bad Nauheimu, v bližini Frankfurta poteka tekmovanje glasbenikov, ki interpretirajo Elvisovo glasbo. Letos smo bili na 14. Evropskem Elvis festivalu izbrani med 10 najboljših. 15. avgusta 2015 pa smo z našim nastopom prepričali občinstvo in strokovno žirijo in na tekmovanju zmagali. S tem smoaktualno "Najboljši Elvis Presley Cover Band v Evropi" in zmago prinesli v Slovenijo.


 


Z gosti Big band "Nova" iz Nove Gorice, pevske skupine Jazzva in plesnimi skupinami "Ladybugs" in No Sweat" bomo 12 decembra 2015 ob 80. obletnici rojstva Elvisa Presleya v uri in pol dolgem koncertu predstavili kakovosten izbor najboljših pesmi, in s tem občinstvu predstavili naš prvenec.


 


Odgovorni organizator prireditve


MARKO SUŠNIK S.P.


Goričane 49


1215 Medvode