Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

POZOR! Vstopnice so za nedoločen čas na voljo samo preko spletne strani www.eventim.si in na lastnih prodajnih mestih Eventima (Hiša vstopnic Tivoli, Info točka Mestni trg, Kino Šiška, Blagajna Križank in Hiša vstopnic Europark Maribor. Najdete jih lahko tukaj). Za ta dogodek sta na voljo mobilna vstopnica in print@home. Še nimate vstopnice? V nekaj preprostih korakih si lahko vstopnico naložite na vaš pametni telefon in jo plačate s kreditno kartico ali z moneto! Ali pa izberite dostavno metodo print@home in si vstopnico natisnite, kar z domačega tiskalnika. (dodatna navodila o mobilni vstopnici in print@home najdete tukaj).

 

Malo več kot 15 let trdega dela. Sedem albumov za pasom. Lepo število koncertnih turnej, tudi okrog sveta. Nenehno rastoča vojska privržencev. Nepozabni nastopi v živo, polni pompa in srčnih heavy metal himen. Bombastične epske skladbe, ki opevajo vojna junaštva. Neupogljivost. Vztrajnost. Srčnost ... Vse to in še marsikaj več. To so švedski Sabaton. Heroji nove generacije metalcev, ki prepričajo tudi stare.
9.2.2016 se lahko veselimo njihovega ponovnega obiska Ljubljane. Tudi tokrat je lokacija Kino Šiška.
O podrobnostih vas bomo še obvestili, prav tako o predskupini. Za zdaj rabite vedeti le, da pridejo in da so vstopnice že v prodaji.

 

Odgovorni organizator:

LIP ART D.O.O.

Medvedova cesta 28

1000 Ljubljana