Russell Peters: Deported  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

*Vrata dvorane se odprejo ob 19.00 uri. Nastop Petersa se prične ob 20.00 uri, ob 19.00 pa vse do začetka nastopa bo glasbo vrtel DJ Spinbad.


Tin Vodopivec v sodelovanju z agencijo A Comic Soul predstavlja komični spektakel leta:


Russell Peters v novem šovu “Deported.”


Svetovni fenomen stand-up komedije Russell Peters prihaja v Slovenijo s svojo novo predstavo DEPORTED!


Dvojna premiera! Russell Peters prihaja prvič v Slovenijo in to s svojim novim materialom v okviru svetovne turneje. Doživeli bomo edinstvenega Petersa v kombinaciji z njegovo že znano in priljubljeno interakcijo z občinstvom.


Russell Peters je komik in igralec, globalna zvezda, kanadčan indijskih korenin. Je prvi komik, ki je imel na Netflixu svoj “comedy special.” Njegov viralni uspeh ga je izstrelil med svetovne zvezde, z neutrudnim delom, TV nastopih, videjih in filmom, pa svojo prisotnost med najboljšimi komiki na svetu tudi redno utrjuje.


Peters se vrača na oderske deske po krajšem odmoru, ki si ga je vzel po snemanju zadnjega “speciala” Almost Famous, ki je izšel na Netflixu v letu 2016. V tem času pa je zaigral v lastni komični TV seriji The Indian Detective (v družbi priznanih imen kot so William Shatner, Anupam Kher in Christina Cole), ki je prav tako na voljo na Netflixu.


Ne zamudite komičnega spektakla leta z Russellom Petersom!


Otroci plačajo polno ceno vstopnice, zaželjena starost nad 14 let.


Invalidi na vozičku imajo prost vstop (prijave na info@tinvodopivec.com - število mest je omejeno), spremljevalci plačajo polno ceno.


 


 


 


 


Odgovorni organizator prireditve:


Zavod Akcija


Gogalova ulica 4


4000 Kranj