Royal Christmas Gala  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

 


  Royal Christmas Gala


Sarah Brightman, Gregorian + guests


 


Prvič v sloveniji: po izjemnem razprodanem koncertu Andree Bocellija v dvorani Stožice, vam Star produkcija v Slovenijo prinaša izjemno Sarah Brightman! Vrhunski božIčni in novoletni koncertni gala večer Sarah Brightman z Gregorian, simfoničnim orkestrom in posebnimi gosti!


Star Produkcija vas vabi po lanskem vrhunskem in razprodanem koncert Andree Bocellija v Dvorani Stožice, na nov koncertni klasični gala večer, ki je morda na poseben način povezan tudi z minulim koncertom. Slovita britanska sopranistka Sarah Brightman bo 22. decembra 2017 v Dvorani Stožice tako prvič nastopila v Sloveniji in bo priredila pravo glasbeno poslastico za vse ljubitelje klasične glasbe.


V sklopu turneje Royal Christmas Gala, bo ta priznana mednarodna umetnica s svojimi glasbenimi gosti priredila svečani koncert, obogaten z razkošnimi svetlobnimi efekti in vrhunsko produkcijo. Ob spremljavi simfoničnega orkestra nam pripravlja širok spekter tradicionalnih božičnih pesmi in svojih največjih uspešnic, kot sta "Amigos para siempre" in brezčasna "Time to Say Goodbye", ki jo je pela skupaj z Andreo Bocellijem.


Sarah Brightman je nedvomno ena največjih svetovnih vokalistk našega časa in spade v sam vrh najbolj eminentnih pevk. V 30 letih je njen glas očaral milijone oboževalcev po celem svetu, tako v gledališčih, kot tudi v arenah in na stadionih.


S prodajo okoli 32 milijonov nosilcev zvoka, je prejela čez 180 zlatih/platinastih priznanj v več kot 40 državah. “Time to Say Goodbye”, pesem, ki jo je zapela skupaj z Andreo Bocellijem, je postala izjemna mednarodna uspešnica, hkrati pa je edina umetnica, ki so jo doslej kar dvakrat povabili na otvoritev dveh olimpijskih iger, ko jo je videlo kar 7 milijard gledalcev.


Kot izjemen "dodatek" Sarah Brightman, bodo Gregorian še na svoj način navdihnili občinstvo na dogodku Royal Christmas Gala, ki bo 22. 12. v ljubljanski Dvorani Stožice. Klasično izobraženi glasbeniki, ki jih v Sloveniji zelo dobro poznamo, spadajo med najbolj uspešne nemške glasbene umetnike, ki so doslej prodali več kot 10 milijonov albumov po celem svetu in prejeli zanje tudi številna zlata in platinasta priznanja. Drugi posebni gostje bodo še najavljeni.


 


 


 


 


 


Odgovorni organizator prireditve


Star produkcija d.o.o.


Ćire Truhelke 21


10000 Zagreb