Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti darilnega bona

Darilni bon za dve osebi vsebuje:
• nastanitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom, penina
• neomejeno kopanje v termalnih bazenih
• uporaba kopalnega plašča
• celodnevno kopanje na dan odhoda
• animacijski program.

V Termah Banovci so svojo majhnost in tesno povezanost z lokalnim okoljem izkoristili za oblikovanje destinacije, kjer so v odnosu do gosta v ospredju domačnost, prijaznost, sproščenost.
V hotelu Zeleni gaj vaju bodo na vsakem koraku spremljali majhni detajli in pozornosti, ki naredijo bivanje še lepše in bolj romantično. Hotel je sodobno opremljen in povezan s svetom savn, termalnim in manjšim wellness centrom.

Na voljo je skoraj 2.000 m2 vodnih površin s slapovi, tobogani, podvodnimi masažami, whirpooli in vrelci, ter svetlobnimi in zvočnimi efekti. Kopate se lahko v treh zunanjih in notranjem bazenu s termalno vodo (34 - 38 °C), v plavalnem bazenu z navadno vodo, v bazenu s toboganom ter otroškem bazenu.

Doživite lepe trenutke, mir in sprostitev v svetu savn , kjer se prepustite savnanju z različnimi aromami, obogatenimi s peelingi telesa; doživite skrivnosti cimeta s pečenimi jabolki, čokoladne sanje, občutite razkošje s citrusi, sadjem, medom, pivom in začutite osvežitev jogurta.

Enkrat na mesec pa se lahko prepustite posebnemu savnanju ob polni in prazni luni.

Skupaj z našimi animatorji pa se boste potepali po bližnji ali daljni okolici. Okoliške znamenitosti: mlin in brod na Muri, vinogradi in vinske kleti, čebelarski muzej, lončarstvo, kasaške dirke, mlin na veter, kulinarika…..izleti na Madžarsko.