RITEM MLADOSTI: DUBIOZA KOLEKTIV VS SARS - Vstopnice

RITEM MLADOSTI: DUBIOZA KOLEKTIV VS SARS - Vstopnice ©

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Collegium Mondial Travel in Hitradio Antena

RITEM MLADOSTI 2018

RED BULL MUSIC SOUNDCLASH

DUBIOZA KOLEKTIV VS S. A. R. S.

TABU

PETEK, 14. DECEMBER @ ARENA STOŽICE, LJ

 Potem, ko sta predlani našo navečjo dvorano na enem velikem odru skupaj odmevno stresla Siddharta x Big Foot Mama, lani pa sta se z izzivom soočila še Dan D x Mi2, bo 12. RITEM MLADOSTI, ki ga organizirata Collegium Mondial Travel in Hitradio Antena, letos prvič pri nas gostil RED BULL MUSIC SOUNDCLASH: DUBIOZA KOLEKTIV vs S. A. R. S.. Ker pa je še tako velik oder premajhen za sočasno žganje dveh tako energičnih bendov, se bosta 14. decembra v Stožicah za simpatije publike spopadla na dveh - vsak na svojem koncu dvorane.

Liderji nove srbske scene, S.A.R.S., bodo s hiti Lutko, Buđav lebac in Perspektiva v prednosti, saj so se s Stožicami spoznali že lani, iskrice med Žaretom, Ivano, bendom  in tisoči razgretih navijačev pod odrom pa so preskakovale kot po tekočem traku. A tokrat jim bo nasproti stal veliki DUBIOZA KOLEKTIV, bosanski bend, ki se je kot visokooktanska ska-punk-reagge-rock atrakcija postavil tudi na svetovni zemljevid. Avtorji hitov, kot so Kažu, Kukuz, Himna generacije in Blam Blam, osvajajo svet z izjemno energijo, lucidnimi besedili in odrskim nastopom, ki premakne tudi slona.

Tako Sarajlije kot Beograjčani so že sami razprodali Križanke, publiko povezujejo v pozitivno silo s svojimi življenjskimi nazori, besedili in zgledi, tokrat pa bodo svoje energije premešali v enkratnem konceptu RED BULL MUSIC SOUNDCLASH. Ta uvaja edinstvi koncept nastopanja v živo, kjer hkrati koncertirata dve skupini na dveh odrih, obrnjenih drug proti drugemu, prostoru med njima pa vlada občinstvo. Dubioza in S. A. R. S. se bodo za simpatije občinstva borili z igranjem lastnih komadov, skladb drug drugega, klasičnih hitov in obvladovanjem različnih glasbenih žanrov. Tekma za večji aplavz je prijateljska, a smrtno resna! Prvi Red Bull Soundclash se je zgodil leta 2006 na Nizozemskem, osvojil 5 kontinentov, tokrat pa ga bo prvič gostila Sloveniji.

Še predno pa se bosta za naklonjenost občinstva spopadla Dubioza Kolektiv in S. A. R. S., bo v Stožicah nastopila tudi skupina TABU, ki prav letos praznuje svojo 20-letnico delovanja. Bend prihaja v Stožice ob koncu svoje jubilejne turneje.

*STAROSTNA OMEJITEV: 16+ let

Rezervacija privatnih VIP lož : janja@cmt.si

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

MOBILIUM d.o.o.

Šmartinska cesta 152

1000 Ljubljana