Ritem mladosti 2016  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Na voljo dostavna metoda print@home! Opravite nakup preko spleta in si vstopnico natisnite, kar na domačem tiskalniku. (dodatna navodila o print@home najdete tukaj).


10. RITEM MLADOSTI


Petek, 9/12 * 21.00 @ Arena Stožice, LJ


Collegium Mondial Travel + Radio Antena


 


 


SIDDHARTA x BIG FOOT MAMA


2 benda – 2 odra – sočasni (cross-over) nastop


 


UMEK


Edini nastop v Sloveniji letos / Prvič v Stožicah


 


FILATOV & KARAS


'Don't be so shy' / 'Tell it to my heart' / 'Satellite'


Don't be so shy: www.youtube.com/watch?v=NYhxaZXXwsg


Tell it to my heart: www.youtube.com/watch?v=vEKRKZ8W38M


Satellite: www.youtube.com/watch?v=hmjuCYjdnJE


 


MORE ARTISTS TBA ...


 


- - - - -


 


Ritem mladosti, kreativno-zabavni dogodek za mlade, ki ga že desetletje organizirata potovalna agencija Collegium Mondial Travel ter Radio Antena, se ob jubilejni izdaji seli na najbolj atraktivno koncertno lokacijo - Areno Stožice


 


Dogodek ob 20-letnici agencije CMT bo prava glasbena poslastica: prvič bosta na dvojnem odru hkrati koncertirala dva največja domača benda, ki sta že sama polnila Stožice. SIDDHARTA x BIG FOOT MAMA bo koncert v slogu velikih svetovnih rock spektaklov, kakršnega pri nas še nismo doživeli, dveurni program največjih hitov pa bosta skupini obogatili z nekaj prav za ta dogodek pripravljenimi presenečenji.


 


Iz Moskve bosta na Ritem kot posebna gosta priletela FILATOV & KARAS, udarni DJ-duo, ki je poletje zaznamoval s hit-remiksom skladbe 'Don't be so shy' francoske pevke Imany, pohod po radijskem etru, lestvicah in klubih pa nadaljuje z uspešnicama 'Satellite' in 'Tell it to my heart'.


 


10. Ritem mladosti bo šel v anale tudi dogodek, na katerem bo v Stožicah prvič vrtel didžej UMEK. To bo njegov prvi domači nastop po razprodani 20-letnici Ambasade Gavioli in največji dvoranski špil v Sloveniji v njegovi karieri.


 


 


STAROSTNA OMEJITEV: 16+
 


Odgovorni organizator prireditve


MOBILIUM d.o.o.


Šmartinska cesta 152


1000 Ljubljana