Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Na voljo dostavna metoda print@home! Opravite nakup preko spleta in si vstopnico natisnite, kar na domačem tiskalniku. (dodatna navodila o print@home najdete tukaj).10. RITEM MLADOSTI

Petek, 9/12 * 21.00 @ Arena Stožice, LJ

Collegium Mondial Travel + Radio Antena

 

 

SIDDHARTA x BIG FOOT MAMA

2 benda – 2 odra – sočasni (cross-over) nastop

 

UMEK

Edini nastop v Sloveniji letos / Prvič v Stožicah

 

FILATOV & KARAS

'Don't be so shy' / 'Tell it to my heart' / 'Satellite'

Don't be so shy: www.youtube.com/watch?v=NYhxaZXXwsg

Tell it to my heart: www.youtube.com/watch?v=vEKRKZ8W38M

Satellite: www.youtube.com/watch?v=hmjuCYjdnJE

 

MORE ARTISTS TBA ...

 

- - - - -

 

Ritem mladosti, kreativno-zabavni dogodek za mlade, ki ga že desetletje organizirata potovalna agencija Collegium Mondial Travel ter Radio Antena, se ob jubilejni izdaji seli na najbolj atraktivno koncertno lokacijo - Areno Stožice

 

Dogodek ob 20-letnici agencije CMT bo prava glasbena poslastica: prvič bosta na dvojnem odru hkrati koncertirala dva največja domača benda, ki sta že sama polnila Stožice. SIDDHARTA x BIG FOOT MAMA bo koncert v slogu velikih svetovnih rock spektaklov, kakršnega pri nas še nismo doživeli, dveurni program največjih hitov pa bosta skupini obogatili z nekaj prav za ta dogodek pripravljenimi presenečenji.

 

Iz Moskve bosta na Ritem kot posebna gosta priletela FILATOV & KARAS, udarni DJ-duo, ki je poletje zaznamoval s hit-remiksom skladbe 'Don't be so shy' francoske pevke Imany, pohod po radijskem etru, lestvicah in klubih pa nadaljuje z uspešnicama 'Satellite' in 'Tell it to my heart'.

 

10. Ritem mladosti bo šel v anale tudi dogodek, na katerem bo v Stožicah prvič vrtel didžej UMEK. To bo njegov prvi domači nastop po razprodani 20-letnici Ambasade Gavioli in največji dvoranski špil v Sloveniji v njegovi karieri.

 

 

STAROSTNA OMEJITEV: 16+


 

Odgovorni organizator prireditve

MOBILIUM d.o.o.

Šmartinska cesta 152

1000 Ljubljana

Oglas, promocija, partnerji