RICHIE KOTZEN  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka 


 KONCERT JE RAZPRODAN!


MotörCity festival Warm Up: Richie Kotzen
Petek, 27.7.2018 – Kino Šiška (Komuna), Ljubljana
 


Festival MotörCity bo na Warm Up Partyju gostil Richieja Kotzena!


 
Organizator festivala MotörCity, ki letos poteka med  16. in 19. avgustom na tolminskem Sotočju, v letošnjem letu pripravlja tudi MotörCity festival Warm Up, ki bo 27. julija v Kinu Šiška. Nastopil bo Richie Kotzen, eden najbolj zanimivih in vsestranskih kitaristov. Kitarski virtuoz, avtor in vokalist z unikatnim in prepoznavnim slogom je do danes izdal že več kot dvajset solo albumov, po katerih se pretakajo rock, blues in jazz, s primesmi soula in popa.
 


 

Richie KotzenRichie Kotzen je s svojo tehniko igranja kitare opozoril nase že kot najstnik. Po nekaj albumih ga je k sodelovanju povabila glam metal zasedba Poison. Na njihovem sila uspešnem albumu 'Native Tongue', ki so ga posneli skupaj, se še kako sliši Kotzenov vpliv – predvsem njegovi na bluesu sloneči kitarski prijemi. Kotzen pri Poison ni ostal dolgo – nadaljeval je s svojo solistično kariero in se kasneje pridružil zasedbi Mr. Big. Po njihovem razpadu je nadaljeval kot solist. Leta 2013 je skupaj z Mikeom Portnoyem in Billyjem Sheenanom ustanovil superskupino The Winery Dogs, sam pa je vseskozi negoval tudi solo kariero.
 
Richie Kotzen si je zgradil zavidljivo raznoliko kariero kot kitarist, vokalist in avtor. Turneje so ga vodile po ZDA, Evropi, Južni Ameriki in na Japonsko. Leta 2006 je kot predskupina sodeloval z The Rolling Stones, njegovo ime nosita dva modela kitar Feder, Richie Kotzen pa je v preteklosti igral, sodeloval in snemal tudi s kopico različnih glasbenikov.
 
Kotzenov aktualni videospot 'The Damned' si lahko ogledate tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=VnrFLyEqgfg
 


 
 
Vstopnice za MotörCity festival Warm Up: Richie Kotzen


Vsi, ki že imajo festivalsko vstopnico za festival MotörCity 2018 pa imajo prost vstop.
 
MotörCity – festival bluesa, rocka in motorjev // 16. – 19.8.2018 // TolminBlues rock festival MotörCity sicer letos poteka od 16. do 19. avgusta na tolminskem Sotočju. V svoji drugi izvedbo ohranja koncept preteklega leta - širok nabor nastopajočih blues in rock žanra, nagradno žrebanje z glavno nagrado motociklom Harley-Davidson Forty-Eight Anniversary, tematsko ob-festivalsko dogajanje in pravo festivalsko mesto v malem. Prva glasbena imena, ki prihajajo v Tolmin na festival bluesa, rocka in motorjev, bodo zadovoljila še tako petične glasbene sladokusce: Laurence Jones, Popa Chubby, Hamo & Tribute 2 Love, Stray Train, The Brew in The Bad Flowers. Vstopnice za MotörCity so že na voljo v spletni trgovni MH Shop in preko sistema Eventim (samo dnevne vstopnice), na festival pa imajo prost vstop vsi vozniki motorjev in starodobnikov. Več o festivalu MotörCity: https://www.motorcityfestival.com/.

 


 


 


 


Odgovorni organizator prireditve:


ARTFEST d.o.o.


Dolomitska ulica 32


1000 Ljubljana