Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Prav ste prebrali! Končno bo našo plesno katedralo obiskal veliki RICARDO VILLALOBOS! Seveda gre poudariti, da je to prvi in ekskluzivni nastop v Sloveniji!

Poznavalci in oboževalci njegovega zvoka se morajo na njegove veličastne nastope podati v tujino, najverjetneje na večje poletne festivale ali kar na otok Ibizo, ki ga je tudi sam Ricardo po prvem obisku leta 1995 vzljubil kot svoj tretji dom. Njegov koledar nastopov preprosto ne zmore vsega zanimanja in tako je preteklih nekaj let tudi Ambasada Gavioli stala v vrsti. Vendar nič več.

A kdo sploh je nadarjeni Ricardo?
Kot je v njegovi biografiji zapisano, gredo zahvale za prve
stike z glasbo vseh zvrsti prav njegovemu očetu, ki ga je v
rani mladosti vpisal v Brazilsko šolo sambe. Kdo bi si mislil,
da bo mali in zagreti tolkalec počasi razvil svoje prirojene čute in se približal prav elektronski glasbi. Selitev iz rodnega Čila v Evropo, natančneje Nemčijo, je ogromno pripomogla, da se je večni raziskovalec glasbenih zvrsti razvil v enega najbolj zaželenih imen današnje elektronske scene. Svoj prvi klubski nastop je zabeležil leta 1988, kjer je nastopil z zavidljivo širokim naborom glasbe, kar je še danes njegov osebni pečat. Prva izdaja je sledila samo nekaj let kasneje, ko je istočasno postal zelo priljubljen v mestih Darmstadt in Frankfurt, vendar iz povsem drugačnih razlogov: zgodb o prirejanju prvih partijev v zapuščenih stavbah ali kar pod mostovi v Frankfurtu se starejše generacije udeležencev še danes spominjajo z iskro v očeh.

Torej, na sobotni večer 26. aprila bo veliko plesišče Ambasade Gavioli svojemu kolegu ogrel domači ljubljenec občinstva Valentino Kanzyani. Manjše plesišče bo zavzel mladi talent in hišni rezident Alex Cvetkov v družbi kolegov iz sosednje Italije iz ekipe Purosangue, Gafa in Tommasa Bernardi. To bo gotovo dogodek letošnje pomladi, na katerem gre pričakovati rekorden obisk tega zgodovinskega kluba.

Se vidimo na plesišču!

 

Organizator: MEL d.o.o.