Red Bull Air Race Rovinj 2015 - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

 

Red Bull Air Race World Championship 2015 se vrača v Rovinj, kjer bo še en razburljiv vikend (30. – 31. maja). Izkoristite Early bird popust pri nakupu vstopnic in dobite 20% popust za zono A in Race klub do 30. aprila.

Red Bull Air Race privabi najboljše dirkalne pilote v moto športnem tekmovanju, ki združuje hitrost, natančnost in spretnost. Piloti najhitrejših, najgibčnejših in najlažih športnih letal navigirajo skozi zračno progo, sestavljeno iz 25 metrov visokih zračnih stebrov. Letala bodo tri dni dominirala nebo nad Rovinjem. 30. in 31. maja bo potekalo uradno tekmovanje, 29. maja pa bo potekal trening. Na voljo je več različnih tipov vstopnic:

 Cona A – Velika Tribuna – V tem območju imajo gosti možnost ogleda Red Bull Air Race s priviligirane pozicije na udobnem sedežu z edinstvenim pogledom na dirkališče. Poleg tega je manevrom mogoče slediti na velikanskem zaslonu, ki vključuje tudi posnetke iz kabine, zvok in komentatorja. Gledalci si lahko tekmo ogledajo v varnem območju in uživajo različne ugodnosti, kot so stojnice s hrano in pijačo in toalete. Cene se gibljejo od 20€.

Cona B – Mestno prizorišče – se nahaja blizu centra Rovinja. Gledalci imajo na tem prizorišču možnost uživati v odličnem pogledu na dirkalno progo in odlični atmosferi, ki je prisotna le v zoni B. Izkušnjo še izboljšajo ogromni ekrani z zvokom in komentatorjem, ki poskrbijo da tekmovalci ne bodo zamudili niti sekunde akcije. Poskrbljeno bo tudi za hrano in pijačo, ter toalete. Cona zajema samo stojišča. Cena se giblje od 12€.

Cona C – Družinsko območje – je široko travnato območje, ki družinam ponuja dovolj prostora za uživanje v dirki v sproščenem ozračju z odličnim pogledom na dirkališče. Stojnice s hrano in pijačo, ter toalete bodo na voljo. Tudi na tem prizorišču bo velik ekran z zvokom in komentarji. V tej coni so samo stojišča. Cene se gibljejo od 10€.

Dirkalni klub je območje z največ dodatne ponudbe, z mnogimi posebnostmi in sproščeno atmosfero. Ponuja razburljivo, gostoljubno izkušnjo, ki vključuje impresiven pogled na dogajanje, najvišjo kvaliteto zvoka in slike, ter širok izbor pijače in hrane. Gosti Race Cluba uživajo v enem najboljših pogledov na dirko, ter prenosu z komentatorjem na velikem zaslonu. Cene se gibljejo od 176€.