Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Štiri leta po zadnji izdaji albuma slovenska punk rock skupina Real Life Version predstavlja nov avtorski projekt z naslovom Furious Winds and Ice Cold Showers.

Zasedba Real Life Version, že več kot deset let stalnica ajdovske in slovenske punk rock scene, je na novi plošči Furious Winds and Ice Cold Showers združila trenutke, o katerih so člani prepričani, da so bili za skupino med samim ustvarjanjem tega albuma najpomembnejši. Izkušeni glasbeniki, ki so po DIY principih na temeljih punk rocka in hardcora izoblikovali prepoznaven, samosvoj glasbeni slog, dejavni pa so tudi v drugih skupinah (The Hoax Program, Mart, Bed Religion), so nove skladbe že preizkusili na odrih številnih turnej po Evropi.

Na novem albumu se fantje odmikajo od družbenih problemov in političnih tem. “Morda se zavedamo odraščanja, da lahko spremenimo le sami sebe, in upamo, da se bo pozitivnost razširila tudi na druge. Toda glavno življenjsko lekcijo in spremembo v razmišljanju so povzročili nepričakovani dogodki, ki so naša življenja obrnili na glavo,” zaključujejo sami.

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve

Kino Šiška

Trg prekomorskih brigad 3

1000 Ljubljana