RASTA V.I.P. BALKATON / KONCERT LETA - Vstopnice

RASTA V.I.P. BALKATON / KONCERT LETA

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Disko Klub Rezidenca®

Dogodek prestavljen na SOBOTO 21.5.2022, ko na naš oder PRVIČ stopa en in edini Stefan Đurić RASTA. Srbski glasbenik, umetnik, producent in ustanovitelj založbe BALKATON. Rasta velja za enega najbolj priljubljenih in poznanih izvajalcev svoje generacije. LIVE CONCERT : PRVIČ PRI NAS in po kar 4ih letih predaha in izidu NOVEGA ALBUMA premierno PRVI nastop v SLOVENIJI, ter tem delu EVROPE!!!

"Se opravičujemo, zaradi zdravstvenih težav Raste in priporočil njegovega zdravnika je event prestavljen iz 15.5.2022 na naslednjo Soboto. Upamo da boste z nami tudi naslednjo soboto 21.5.2022"

Pomlad je na višku zato smo za vas pripravili nepozaben dogodek z največjim fenomenom Balkanskega REGGAETONA » V.I.P. BALKATON z RASTO«! RASTA je pravkar je v sodelovanju z ZERO izdal nov komad “MOJ BROJ”. S svojim značilnim videzom, dredi, velikimi sončnimi očali ter neverjetno energijo nam bo pričaral nepozabni glasbeni spektakel, ki ga ne smete zamuditi.

VSTOPNICE ZA DOGODEK LETA:

AKCIJSKA CENA za naše REZIDENTE: SUPER EARLY RASTUR: 15€ EARLY RASTUR: 20€ KASNEJE: 25€ { na dan dogodka }

* Vstopnice na voljo na VHODU in predprodaja EVENTIM! * RASTUR PARTY od 21:00h Dalje

REZERVACIJE V.I.P. MIZ: Preko FB / IG messenger, mobi: 041 697 147 ali klub.rezidenca@gmail.com *Ob rezervaciji mize je obvezen nakup boata po izbiri. / 18+

VSTOPNICE KUPLJENE PREKO EVENTIM: Že kupljene vstopnice veljajo za novi datum, če pa se novega termina ne morete udeležiti pa lahko vstopnice do 10.6.2022 vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili. Spletni kupci se obrnejo na info@eventim.si. VRAČILA DENARJA SO MOŽNA DO 10.6.2022

BREZPLAČNO PARKIRANJE

RASTA je svojo kariero začel že v najstniških letih. Pri šestnajstih je nastopil na največji plesni atrakciji »German Scout«, kasneje pa se je iz tonskega tehnika in voditelja radijske oddaje na Radiu Beograd razvil v pravega multitalenta. Leta 2009 je izdal svoj prvi album Sensemilia Mixtape. Že naslednje leto pa je otvoril koncert in ogrel publiko za 50 CENTA v Beogradu. Leta 2017 je nastopil kot sodnik v 5. sezoni srbske različice »Got Talent«. Naslednje leto pa izdal album Don Reggaeton, čemur je sledil veliki koncert v Beograjski areni, katera sprejme več kot 18.000 ljudi, s čimer je postal drugi srbski raper, ki mu je to uspelo.

Zaradi izjemnega zanimanja priporočamo pravočasen nakup v PREDPRODAJI!