RADI POJEMO SLOVENSKE NARODNE - Nakup vstopnic

RADI POJEMO SLOVENSKE NARODNE

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Koncert RADI POJEMO SLOVENSKE NARODNE 1. oktobra v Domžalah!

Po uspešnem koncertu slovenskih narodnih v Celju, ekipa radia in TV Veseljak pripravlja že drugi koncert RADI POJEMO SLOVENSKE NARODNE.

"Radi pojemo slovenske narodne" je več kot "le" koncert. Na dogodku bo poleg prepevanja in igranja slovenskih narodnih pesmi moč uživati tudi v zabavnem igranem delu, v katerem se bodo izkazali voditelji radia in TV Veseljak, igralci in glasbeniki. Ker se je ljudska pesem od nekdaj prepevala ob praznovanjih, druženjih na vasi, po kleteh, po uspešno opravljenem delu, bo to uprizorjeno tudi na koncertu Radi pojemo slovenske narodne. Scenarij je tudi tokrat spisal Slavko Podboj.

Oder se bo spremenil v veliko vaško gostilno, v kateri se zbirajo vaški posebneži. Glavni krčmar bo tudi tokrat Franc Pestotnik Podokničar, v vlogi mične natakarice pa se bo izkazala Nina Cestnik Pavlič. Za mizo se bodo družili znani slovenski glasbeniki, kjer se jim bodo pridružili tudi Poštar Lojz, Zinka in Ribnčan Urban.

Tokrat se bo na odru pridružil tudi legendarni Brajdimir, ki smo ga dolga leta občudovali v televizijskih oddajah in na legendarnih dogodkih Boš videl kaj dela Dolenc.

Radi pojemo slovenske narodne, 1. oktober, športna dvorana Domžale ob 17:00. Nastopajoči glasbeniki bodo prepevali izključno slovenske ljudske in narodne pesmi. nastopila bodo številna poznana glasbena imena: Ansambel Glas, Ansambel Jarica, Ansambel Javor, Ansambel Spev, Ansambel Vikend, Erosi, Fantje spod Šilentabra, Kvartet Svit z Marino in Tomažem, Murni, Prifarski muzikanti, Silvo Pliberšek s prijatelji, Toni Sotošek s prijatelji in glasbeno presenečenje.