Radi pojemo slovenske narodne - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!

Organizator obvešča, da je dogodek Radi pojemo slovenske narodne iz 3. 4. prestavljen na 2. 10. 2020

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice do 18. 3. 2020 vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.

Hvala za razumevanje.

 

Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam.

Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.

Dragi Slovenci, dovolite da bodo nekoč tudi prihodnji rodovi s svojimi vnuki prepevali slovenske narodne! Naj naš rod še naprej korajžno prepeva slovenske narodne. Naj slovenska narodna pesem še stoletja odmeva v raju pod Triglávom.

Veseljaki jih bomo prepevali skupaj z vami v Celjski dvorani Golovec, 2. oktobra 2020 ob 19.00, na najbolj Slovenskem glasbenem koncertu vseh časov. Z nami bodo: Modrijani, Gadi, Slovenski zvoki, Ansambel Spev, Erosi, Ansambel Nemir, Prifarski muzikanti, Ansambel Klateži, Rudi Šantl, Klapa skala, Ansambel Opoj, Krimski lisjaki, Ansambel Poljanšek, Mladi Pomurci, Ansambel Dar, Ansambel Vrt, Ansambel Jarica, citrar Tomaž Plahutnik in Joži Kališnik – nepozabna pevka Ansambla bratov Avsenik, ter številna druga glasbena presenečenja.

 

Za humor bo poskrbel Slavko Podboj z Veseljaki.

 

Se vidimo na koncertu, ki bo združil slovenska srca.