Radi pojemo slovenske narodne 2022 - Vstopnice

Radi pojemo slovenske narodne  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

RADI POJEMO SLOVENSKE NARODNE | DVORANA GOLOVEC, CELJE | ZNAN NOV DATUM

Obveščamo vas o novem datumu koncerta in podaljšanem roku za vračila vstopnic RADI POJEMO SLOVENSKE NARODNE, Dvorana Golovec, Celje, napovedanega za 3. 4. in 2. 10. 2020. Nov datum koncerta je nedelja, 24. 04. 2022. Že kupljene vstopnice so veljavne za nov datum in jih ni potrebno menjati.

Kupci, ki jim nov datum dogodka ne ustreza lahko vstopnice vrnejo do 31. 12. 2021 in dobijo vračilo za kupnino vstopnice na mestu nakupa.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.


Najbolj slovenski koncert: RADI POJEMO SLOVENSKE NARODE

Dragi Slovenci, dovolite da bodo nekoč tudi prihodnji rodovi s svojimi vnuki prepevali slovenske narodne! Naj naš rod še naprej korajžno prepeva slovenske narodne. Naj slovenska narodna pesem še stoletja odmeva v raju pod Triglávom.

DATUM IN LOKACIJA: 24. aprila 2022 ob 18.00 uri, Dvorana Golovec CELJE

NASTOPAJOČI: Več kot dvajset ansamblov (točna imena objavimo naknadno), na obiskovalce pa čakajo še številna druga glasbena presenečenja. Za humorne vložke pa bo poskrbel Slavko Podboj z Veseljaki.


VSTOPNICE že v prodaji. ŠTEVILO VSTOPNIC JE OMEJENO!

■ SEDIŠČE = 13€ (prosta izbira)

o Že kupljene vstopnice (za pretekle datume) veljajo tudi za nov termin dogodka

o Če vam termin ne ustreza, lahko že kupljene vstopnice do konca novembra vrnete na isto prodajno mesto, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.


■ Zaradi proste izbire sedišč in izogib gneče na vhodu naprošamo da na prizorišče pridete prej. ODPRTJE VHODA ob 16.30 uri.

■ OBVEZEN PCT POGOJ ZA VSTOP. Pregledovala ga bo varnostna služba na vhodu v dvorano (veljavna QR koda). Pred vhodom na dogodek bo možno opraviti hitri test od 16.30 dalje.

■ Vstopnice (klasične in print@home) bodo na vhodu pregledane s posebnim čitalcem vstopnic.

■ Za garderobo NI posebej poskrbljeno.

■ Parkirni prostori za obiskovalce so na voljo okoli dvorane.

■ Invalidne osebe na invalidskih vozičkih imajo brezplačen vstop, spremljevalec vstopnico kupi.


S ponosom zapojte skupaj nami in številni nastopajočimi v Celju, v nedeljo 24. aprila ob 18h. Se vidimo na koncertu, ki bo združil slovenska srca!