QUEEN Tribute - The BOHEMIANS (VB

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci vstopnic!

Obveščamo vas, da kljub vsem naporom, molitvam, upoštevanjem omejitvam gibanja, domači karanteni, indijanskimi plesi, pozdravi soncu...bo dogodek zaradi vsem poznanega virusa iz 16. 4. prestavljen na kasnejši termin, ki ga bomo sporočili naknadno, najkasneje v 14 dneh!!!

Že kupljene vstopnice bodo veljale za nov termin. Če vam nadomestni termin ne bo ustrezal, lahko vstopnice vrnete na prodajnih mestih, kjer ste jih kupili. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si

 

Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.

 

EKSKUZIVNI KLUBSKI KONCERT!

MAGIJA, KI PRIČARA - THE QUEEN!

OB 50. OBLETNICI SKUPINE IN V SPOMIN NA FREEDIEJA MERCURYJA

QUEEN TRIBUTE - THE BOHEMIANS (Velika Britanija)

V četrtek, 16. 4. 2020 ob 21.00 bo v Cvetličarni edinstvena priložnost, da v intimnem klubskem koncertu podožitive skupino The Queen z najboljšo tribute zasedbo iz Anglije - The Bohemians, ki ste jo imeli možnost slišati ob spremljavi simfoničnega orkesta v šovu The Shw Must Go On lansko leto v dveh razprodanih dvoranah v Hali Tivoli.

 

V trenutku, ko jih slišiš, te prevzamejo in popeljejo na neverjetno boemsko rapsodijo ob zvokih legendarnih uspešnic Queenov kot so “Somebody to love”, “Bohemian Rhapsody”, Radio Gaga”, “Don't stop me now”, “We are the Champions”, “One Vision”, “I Want It All”, “We Will Rock You” in številnih drugih. Še tiste, ki ne verjamejo, da bodo kdaj imeli priložnost v živo občutiti ritem in energijo legendarne skupine, The Bohemians prepričajo v nasprotno. Brian May, kitarist originalne zasedbe, je po njihovem koncertu pristopil do njih in rekel: »Hvala, fantje, brilijantno!« Roger Taylor, bobnar originalne skupine, in Jim Jenkins, autor biografije skupine Queen, pa sta mnenja, da je njihova imitacija tako odlična, da je včasih že malo strašljivo. V Cvetličarno prihajajo v letu, ko se slavi 50. obletnica nastanka skupine The Queen.


Londonska zasedba The Bohemians je bila ustanovljena leta 1996, da bi počastili skupino The Queen in hkrati uprizorili norost 70-ih in magijo 80-ih. Sami sebi so želeli dokazati in večkrat dokazali širšemu svetu da so najbolj dinamična in razburljiva tribute skupina.


Njihov energičen dvourni nastop s popolnim light-showom, odrsko sceno in pirotehniko jim je prislužil naziv najbolj pristne Queen Tribute zasedbe.

Na njihovih koncertih lahko med drugim uživate ob uspešnicah kot so: “Killer Queen”, “Somebody To Love”, “Don’t Stop Me Now”, “You’re My Best Friend”, “We Are The Champions”, “Bohemian Rhapsody”, “Tie Your Mother Down”, “Hammer To Fall”, “One Vision”, “I Want It All”, “We Will Rock You” in “Love of my Life”."Najboljši Queen tribute bend, ki jih lahko vidite." ~ Jackie Smith, Mednarodni Queen klub oboževalcev

"Hvala fantje, brilijantno!" ~ Brian May, Queen

"Strašljivo." ~ Roger Taylor, Queen

"Najboljši Queen tribute vseh časov." ~ Annemarie Bertschi, Mercury Phoenix Trust

'"Ni le magija, ampak nebesa za vse." ~ Gary Barker, Queen Heaven spletna stran

"Najboljše kar boste lahko videli in slišali." ~ Lesie-Anne Jones, Freddie Mercury & Queen biografy

"Tako blizu, da je kar malo grozljivo." ~  Jim Jenkins, soavtor knjige Queen as It Began

Spletna stran:
www.thebohemians.com