queen_prestav - Vstopnice ©

QUEEN Tribute - The BOHEMIANS (VB  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

NOVI DATUM KONCERTA!!! Končno!
2.december 2020 ob 21h

EKSKLUZIVNI KLUBSKI KONCERT!
OB 50. OBLETNICI SKUPINE
QUEEN TRIBUTE - THE BOHEMIANS (Velika Britanija)
Posebni del koncerta posvečen LIVE AID-u!


Spoštovani kupci vstopnic!

Obveščamo vas, da smo uspeli dogovoriti nov datum koncerta!

Že kupljene vstopnice bodo veljale za nov termin.
Če vam nadomestni termin ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnih mestih, kjer ste jih kupili. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si
Več spodaj v opisnem tekstu!


V sredo 2. decembera 2020 ob 21.00 bo v Cvetličarni edinstvena priložnost, da v intimnem klubskem koncertu podoživite skupino The Queen z najboljšo tribute zasedbo iz Anglije - The Bohemians, ki ste jo imeli možnost slišati ob spremljavi simfoničnega orkestra v koncertnem spektaklu The Shw Must Go On lansko leto v dveh razprodanih dvoranah v Hali Tivoli.

V trenutku, ko jih slišiš, te prevzamejo in popeljejo na neverjetno boemsko rapsodijo ob zvokih legendarnih uspešnic Queenov kot so “Somebody to love”, “Bohemian Rhapsody”, Radio Gaga”, “Don't stop me now”, “We are the Champions”, “One Vision”, “I Want It All”, “We Will Rock You” in številnih drugih. Še tiste, ki ne verjamejo, da bodo kdaj imeli priložnost v živo občutiti ritem in energijo legendarne skupine, The Bohemians prepričajo v nasprotno. Brian May, kitarist originalne zasedbe, je po njihovem koncertu pristopil do njih in rekel: »Hvala, fantje, briljantno!« Roger Taylor, bobnar originalne skupine, in Jim Jenkins, avtor biografije skupine Queen, pa sta mnenja, da je njihova imitacija tako odlična, da je včasih že malo strašljivo. V Cvetličarno prihajajo v letu, ko se slavi 50. obletnica nastanka skupine The Queen.

Londonska zasedba The Bohemians je bila ustanovljena leta 1996, da bi počastili skupino The Queen in hkrati uprizorili norost 70-ih in magijo 80-ih. Sami sebi so želeli dokazati in večkrat dokazali širšemu svetu da so najbolj dinamična in razburljiva tribute skupina.


Njihov energičen dvourni nastop s popolnim light-showom, odrsko sceno in pirotehniko jim je prislužil naziv najbolj pristne Queen Tribute zasedbe. Tokrat fantje pripravljajo dodatni del koncerta posvečen Live-Aidu!

Na njihovih koncertih lahko med drugim uživate ob uspešnicah kot so: “Killer Queen”, “Somebody To Love”, “Don’t Stop Me Now”, “You’re My Best Friend”, “We Are The Champions”, “Bohemian Rhapsody”, “Tie Your Mother Down”, “Hammer To Fall”, “One Vision”, “I Want It All”, “We Will Rock You” in “Love of my Life”.

"Najboljši Queen tribute bend, ki jih lahko vidite." ~ Jackie Smith, Mednarodni Queen klub oboževalcev

"Hvala fantje, brilijantno!" ~ Brian May, Queen

"Strašljivo." ~ Roger Taylor, Queen

"Najboljši Queen tribute vseh časov." ~ Annemarie Bertschi, Mercury Phoenix Trust

'"Ni le magija, ampak nebesa za vse." ~ Gary Barker, Queen Heaven spletna stran

"Najboljše kar boste lahko videli in slišali." ~ Lesie-Anne Jones, Freddie Mercury & Queen biografy

"Tako blizu, da je kar malo grozljivo." ~ Jim Jenkins, soavtor knjige Queen as It Began

Spletna stran:
www.thebohemians.com
Sporočamo, da je koncert prestavljen na 2.12.2020 ob 21.00h
Že kupljenih vstopnic ni potrebno zamenjati in veljajo za nov termin.

V kolikor se predstave na nadomestni datum ne bi mogli udeležiti, lahko vstopnice vrnete najkasneje do 31.7.2020 in prejeli boste vračilo kupnine.


SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).


Hvala za razumevanje.