QUEEN SYMPHONY by QUEEN RTB

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

VRHUNSKI GLASBENI SPEKTAKEL *** QUEEN SYMPHONY ***

DVORANA GOLOVEC CELJE - sobota 19.10.2019 ob 20.00 uri.

Na oder dvorane Golovec v Celje prihaja največja evropska Queen tribute skupina na svetu ob spremljavi 55-članskega simfoničnega orkestra in zbora.

Filmska zgodba o Freddieju Mercuryju in skupini Queen podira vse rekorde. Postal je najbolj gledana glasbena biografija vseh časov in eden od najbolj gledanih filmov vseh časov v Sloveniji. Film je na letošnjih oskarjih prejel štiri zlate kipce, je pa tudi dobitnik zlatega globusa.


Queene poznajo domala vse generacije. Hiti, kot so "Bohemian Rhapsody", "We Will Rock You", "Who Wants To Live Forever", "I Want It All", "Don't Stop Me Now" in "Radio Ga Ga" predstavljajo glasbeno zapuščino ene največjih zasedb vseh časov, ki je ni potrebno posebej predstavljati.

To zapuščino bodo na najboljši način na odru dvorane Golovec predstavili tudi Queen Real Tribute - Symphony, ki imajo za seboj že več velikih svetovnih turnej, nastopili pa so tudi na številnih velikih festivalih širom po svetu.

55 vrhunskih glasbenikov z zborom obljublja preko 2 urni nastop, v katerem bodo odigrali prav vse največje uspešnice legendarnih Queenov. Obeta se pravi balzam za ušesa in spektakel za oči.

Posebno pozornost namenjajo scenskemu nastopu. Frontman je oblečen v identične kostume, kot jih je v svojih nastopih imel karizmatični Freddie Mercury, kitarist igra na isti model kitare, ki jo je na nastopih uporabljal Brian May …

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Milan Trol s.p.

Abramičeva ulica 4/a

2250 Ptuj