queen 2022 ptuj - Vstopnice

QUEEN REAL TRIBUTE  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

QUEEN REAL TRIBUTE | 27. 11. 2021 | PTUJ | PRESTAVLJENO

Sporočamo vam, da je koncert QUEEN REAL TRIBUTE, načrtovan za 27. 11. 2021, Arena Campus Sava Ptuj prestavljen na 16. 4. 2022. Vstopnice veljajo za nov termin in jih ni potrebno menjati.

V kolikor vam nov termin ne ustreza lahko vstopnice vrnete do vključno 3. 12. 2021.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.


GLASBENI SPEKTAKEL: Queen Real Tribute - največji in najboljši tribute band legendarne zasedbe QUEEN v Evropi.

16. aprila v dvorani Campus SAVA na Ptuju.

www.campus.si
Obeležujemo 50 letnico ustanovitve najbolj legendarne pop rock skupine vseh časov na zemeljski obli. Na Ptuju bomo obudili in v živo podoživeli Queene in legendarnega pevca Freddija Mercurya, ob 30 obletnici njegove smrti. Z največjo in najboljšo Queen Tribute zasedbo tega časa na svetu, ki oživlja Queene po vsem svetu in na največjih svetovnih odrih.

.......................................

O skupini:
Skupino sestavljajo profesionalni glasbeniki, ki so v Srbiji igrali s slavnimi glasbenimi ustvarjalci. Niso samo odlični glasbeniki, so tudi veliki oboževalci, zato so začeli igrati pesmi zasedbe Queen, da bi ohranili spomin na eno največjih rock skupin vseh časov in njihovega pevca Freddieja Mercuryja.
V letih 2007 in 2008 so začeli z izvajanjem številnih koncertov po vsej vzhodni Evropi in kmalu postali ena največjih skupin QueenTribute na svetu.
http://www.queenrealtribute.com/https://www.facebook.com/queenrealtribute @queenrealtributeofficial