Pušenje v Dolini Šentflorjanski - Vstopnice

Pušenje v Dolini Šentflorjanski - Vstopnice ©

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Stand-up je pri nas že dobil svoj prostor, takšne in drugačne brade navdušujejo publiko po vsej Sloveniji. V aprilu pa nas bo nasmejal prodoren talent, ki je pred kratkim oder grel z enim izmed začetnikov scene pri nas, Tinom Vodopivcem. Punch zvezda Jan Kreuzer je pronicljiv, bizaren in brezkompromisen do tabujev. Včasih hodi zelo po robu, ampak s svojo duhovitostjo opraviči svoj nekoliko bolj krut pogled na svet. Brez dlake na jeziku odpira številne tematike, tudi sosedske, o modernih starših ter medicinski konoplji. Pod okriljem očeta slovenske stand-up komedije, Andreja Težaka Teškya, pa je pripravil svoj solo prvenec Pušenje v Dolini šentflorjanski.

Črnjan, ki je lani osvojil Triglav, nas bo popeljal skozi bizarne dogodivščine človeka, ki po treh desetletjih življenja, nekaj propadlih zvezah in nekaj skajenih jointih stopa v svet odraslosti. V razgibanem avtobiografskem humornem popotovanju se na svoji poti dotakne marsikatere tematike – vse od medosebnih odnosov, slovenceljstva, malomeščanstva do spolnosti in problematike (ne)legalizacije konoplje.

Če že ne zaradi smeha in sprostitve, je to lahko prvi korak k izpolnjevanju novoletne zaobljube o bolj krepkih trebušnih mišicah po praznikih.

 

O Janu Kreuzerju:

– Jan Kreuzer se s komedijo ukvarja od leta 2013

– Začel je na open mic večerih v Foerster baru, kasneje polnil večere novega v klubu 10ka in nadaljeval na večerih uveljavljenih komikov

– Sodeloval je na festivalu stand-up komedije Panč,

– Sodeloval je na stand-up festu na festivalu Lent

– Poslušali smo ga lahko na stand-up večerih Trnfesta

– Nastopil je v stand-up programu na malem odru Castle festa

– Imel je polurno specialko v okviru oddaje Planet smeha na Planet TV

– Lansko leto je nastopal s Tinom Vodopivcem, kot ogrevač v standup predstavi Rock’n’Roll

– Poznamo ga kot pisca za oddajo Ta teden z Godlerjem

– Je pisec skečev za oddaje Skečoholiki, z nekaj manjšimi vlogami je v nekaterih tudi nastopil

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Društvo Bazen Kranj, kulturni center

Staretova ulica 20

4000 Kranj