Profesor Kuzman mlajši - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!

Obveščamo vas, da je dogodek prestavljen na nov termin.

 

Vstopnice za nadomestne termine dogodkov ostanejo v vsakem primeru veljavne za nov termin!

 

Organizatorji in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!

 

PRESTAVLJENI DOGODKI

Za vse prestavljene dogodke, ki že imajo nadomestne datume in vse, ki jih še nimajo, pa velja, da moramo počakati na uradno obvestilo vsakega posameznega organizatorja, kdaj in kako bomo lahko pričeli s povračili.

Več informacij bo znanih po 15. maju, ko predvidevamo, da bi lahko postopoma pričeli tudi s povračili kupnin za prestavljene dogodke.

 

Hvala za razumevanje.PROFESOR KUZMAN MLAJŠI

Monokomedija o di(v)jakih in (m)učiteljih

Ste pripravljeni na najboljše šale na temo šole?

Uroš Kuzman nas v novi monokomediji popelje na ekskurzijo po spominih na piflanje, plonkanje, pisanje in špricanje. Uroš, edini slovenski komik z doktoratom iz matematike, je v tej krohotanja in hihitanja polni blok uri tisti profesor, ki smo si ga vsi vedno želeli: sproščen, duhovit in ga bolj kot golo predavanje zanima to, da iz nas izvleče največ – smeha.

Dolgoletni stand-up komik, izjemno cenjen tako s strani kolegov kot strani občinstva, je širšo prepoznavnost dosegel z nastopi v oddajah Na žaru z Ladom Bizovičarjem, kjer je pošteno popekel Jana Plestenjaka in – na njegovo izrecno željo – tudi samega predsednika Boruta Pahorja. Poznamo ga tudi iz oddaje Ugriznimo znanost na RTV Slovenija in kot člana zabavnega Šaleškega študentskega okteta.