PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

9. april 2020, ob 20.00, Katedrala

PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA

 

IZVLEČEK: Prismojeno v Kinu Šiška s Prismojenimi profesorji bluesa in njihovim prvim albumom v slovenskem jeziku PRISMOJENI?. 

 

Prismojeni profesorji bluesa, slovenska glasbena zasedba, neznana predvsem po svojih pesmih, a prepoznavna po neprekinjeni ljubljanski turneji, ki traja vse od leta 2014. Če ste se želeli sprehoditi in uživati v mirnem ljubljanskem večeru, so vam Prismojenci zanesljivo že prekrižali načrte. Skupaj so posneli dve studijski plošči, Family (2016) in Wacky Blues Professors (2018), ter koncertno dvojno ploščo iz Križank z naslovom Live in Križanke (2017). Z nobeno od naštetih niso zasloveli, kar jih je pripeljalo v čisto blaznost. Zato bodo poskusili še enkrat in aprila leta 2020 v Kinu Šiška premierno predstavili svojo prvo ploščo v slovenščini z naslovom PRISMOJENI?

A to še ni vse. Profesorjem se bo pridružil tudi nov član prismojene zbornice Aleš Uhan – Peško na klaviatari. Pete vam bojo ogreli Prismojenci, glavne zvezde večera pa Wacky Blues Professors z že uigrano ekipo gostov, kot so Alt Seveda ter mnogi drugi. Torej, ali je 9. april 2020 sklepni koncert Prismojenih profesorjev bluesa v Ljubljani?